Imagini noi de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cum au apărut Ana Bodea și Valentin Butnaru la eveniment

.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit duminică, pe 2 iunie, unde au îmbrățișat bucuria unei ceremonii de vis, marcând începutul unei noi etape în viața lor. Atmosfera a fost presărată cu magie și romantism, fiind amplificată de decorul impresionant, alcătuit din flori delicate și lumini strălucitoare. Recent, cuplul a publicat imagini noi de la nunta lor, dezvăluind momente emoţionante de la evenimentul unde le-au fost alaturi şi Ana Bodea şi Valentin Butnaru.

Imagini noi de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu a fost, cu adevărat, un eveniment magic. Actriţa a publicat recent imagini noi de la nunta ei cu proaspătul soţ, capturând momente emoționante și pline de bucurie care au avut loc în cadrul acestei zile speciale. Fotografiile distribuite pe rețelele de socializare le-au oferit internauţilor o privire detaliată asupra atmosferei și invitaților prezenți la eveniment.

Citeşte şi: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Oana Moşneagu la nunta cu Vlad Gherman. Imagini din toiul petrecerii / Foto&Video

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au reușit să creeze o ceremonie de nuntă memorabilă. Cei doi au ales să împărtășească cu fanii lor imagini din ziua nunții, evidențiind momentele de fericire și dragoste pe care le-au avut în fața familiei și prietenilor apropiați.

Cum au apărut Ana Bodea și Valentin Butnaru la eveniment

Printre invitații de seamă s-au numărat și Ana Bodea și Valentin Butnaru, care au atras atenția cu aparițiile lor elegante. Ana Bodea a optat pentru o rochie lungă cu spatele gol, de culoare bleu metalic, ce i-a evidenţiat silueta, în timp ce Valentin Butnaru a purtat un costum clasic de culoare crem, completând astfel tabloul unei nunți de poveste.

Evenimentul a fost organizat cu grijă pentru fiecare detaliu, de la decorurile florale impresionante până la muzica live care a animat seara. Cele mai noi imagini publicate de Oana arată emoția și bucuria care au dominat întreaga zi, confirmând încă o dată că dragostea lor este autentică și puternică.

Citeşte şi: Ana Bodea, pregătită să se căsătorească și să facă un copil cu iubitul ei, Valentin Butnaru: „Nu îmi doream înainte să îl cunosc pe el”

Citeşte şi: Ana Bodea, drumul chinuitor al performanţei în balet. S-a confruntat cu anorexia, a fost bătută de profesori şi a dansat un an cu glezna ruptă: „Nu ştiu cum am supravieţuit”

Invitații s-au bucurat de o atmosferă caldă și primitoare, fiecare moment al nunții fiind marcat de zâmbete și voie bună. Cât despre dragostea care există între cei doi proaspeţi miri, Valentin Butnaru le-a dedicat un text pe care l-a scris la descrierea imaginii în care se afla cu partenera sa de viaţă, Ana Bodea.

„Happy wife- happy life!” Este un mesaj cu dedicatie, @vladgherman_oficial! Dar, din cate am vazut amandoi la nunta voastra, @oana_mosneagu radiaza de fericire langa tine si viceversa! You guys are the real deal! 🤗”, a fost mesajul publicat de Valentin Butnaru.

Oana Moşneagu şi Vlad Gherman se pregătesc să devină părinţi

Invitată la „Fresh by Unica”, Oana Moşneagu a împărtășit că decizia de a deveni mamă vine cu multe gânduri și considerații, deoarece înseamnă și o pauză profesională pentru ea. Cu toate acestea, este entuziasmată de perspectiva de a avea copii și abia așteaptă să înceapă această nouă etapă în viața sa. Ea și Vlad Gherman sunt plini de bucurie și entuziasm în legătură cu această decizie și sunt hotărâți să facă tot posibilul pentru a întemeia o familie fericită și sănătoasă.

„Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a spus actrița, la Fresh by Unica.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton