Imagini fabuloase cu casa Iuliei Albu. Cum arată locuinţa juratei de la „Splash! Vedete la Apă”

.

Iulia Albu, jurata emisiunii „Splash! Vedete la Apă”, e una dintre cele mai cunoscute și controversate personalități din lumea modei românești. Stilista și-a transformat locuința într-un sanctuar al stilului și rafinamentului, după cum se poate vedea şi în galeria foto.

Cum arată casa în care locuieşte Iulia Albu, alături de Mike şi de fiica sa

La încheierea căsniciei cu Mihai Albu, cu care a locuit într-un apartament, Iulia Albu a ales să se mute într-o casă spațioasă, care reflectă perfect gusturile și personalitatea ei unică. Locuinţa este decorată cu oglinzi venețiene și opere de artă contemporană, care adaugă un aer sofisticat și misterios. Iar mobilierul clasic clasic, completat de elemente moderne, creează un echilibru perfect între eleganță și funcționalitate.

Livingul este centrul activităților din casa Iuliei Albu, de la momentele de relaxare în intimitate, până la şedinţele foto pe care le postează pe conturile sale de socializare. Aici, stilul eclectic al vedetei iese în evidență printr-o combinație de piese de mobilier vintage și moderne. Canapelele confortabile sunt acoperite cu perne colorate, iar covoarele sunt alese cu grijă pentru a se potrivi perfect cu paleta de culori a camerei. Pereții sunt decorați cu oglinzi venețiene, lăzi de zestre și porțelanuri, toate adunate de-a lungul aventurilor ei prin lume.

Într-o postare pe Facebook, Iulia Albu descris aceste comori colecţionate de-a lungul aventurilor sale: „Mie cel mai mult îmi place ACASĂ. (…) Și am adunat aici comori din toate aventurile mele. Oglinzi venețiene, vaze, lăzi de zestre, porțelanuri, covoare, pietre, scoici.”, a scris jurata de la „Splash! Vedete la apă”, în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Iulia Albu și Mike, detalii neștiute despre prima întâlnire: „A stat cu Mikaela vreo două ore” / Exclusiv

Citeşte şi: Cum s-a filmat Iulia Albu cu noul animal de companie excentric. „Nu le convine deloc când apare un intrus prin casă!”

Aşa cum era de aşteptat pentru meseria pe care o are, casa vedetei dispune de două dressinguri impresionante, organizate meticulos. Fiecare piesă de îmbrăcăminte și accesoriu își are locul său special, de la hainele de designer la pantofi și genți. Oglinzile mari și luminile de accent creează un spațiu perfect pentru pregătirea oricărui eveniment important.

Casa Iuliei Albu, o adevărată grădină botanică

Pe lângă obiectele decorative colecţionate de-a lungul vacanţelor sale, casa Iuliei Albu este plină de plante, reflectând dragostea ei pentru natură. Vedeta chiar a mărturisit că odată la întoarcerea din America Express a achiziţionat şase banani pe care i-a şi plantat la revenirea în ţară.

Citeşte şi: Cum se înțeleg Iulia Albu și mama lui Mike. Criticul de modă, declarații în lacrimi despre părinții ei, la America Express

„La întoarcerea din America Express ne-am cumpărat șase banani. Din fiecare cazare plecăm cu câte un ardei iute nou sau fruct exotic. Îl uscam cum apucam, inclusiv pe bordul mașinilor care ne luau la autostop. Chiar ei ne învățau cum să facem. Acum câteva săptămâni am plantat semințele. Avem în acest moment zece feluri diferite de plante de ardei iuți și un tomate del arbol care tocmai a ieșit… Am în casă acum șase banani, zece măslini, un cycas revoluta, un monstera de 2 m înălțime, patru tuya smaragda”, a mărturisit Iulia Albu pentru cancan.ro.

Iulia Albu este în juriul „Splash! Vedete la Apă”

Iulia Albu, cunoscută pentru stilul său excentric și opiniile tranșante, aduce o notă de eleganță și exigență în calitatea sa de jurat la emisiunea „Splash! Vedete la Apă” difuzată pe Antena 1. Criticul de modă se alătură unei echipe de jurați formată din personalități remarcabile precum Cosmin Natanticu, Nea Mărin și Clara Gherase.

Iulia Albu și-a exprimat entuziasmul pentru această experiență, declarând că este unul dintre proiectele sale de suflet.

„Mă regăsesc cel mai bine în postura de jurat. Splash! Vedete la Apă este, deja, unul dintre show-proiectele mele de suflet. Am colegi excepționali și o echipă de milioane! Toți suntem aici ca să facem ceea știm cel mai bine: SPECTACOL”, a mărturisit Iulia Albu, pentru Antena 1.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton