Imagini de la nunta pe care Gică Hagi o vrea uitată. De ce a divorțat „Regele” de prima lui soție, Lena Celnicu

.

Cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase a fost una desprinsă parcă din povești. Evenimentul cu ștaif ne-a adus aminte de o altă trăire care i-a marcat viața celebrului lui tată, nimeni altul decât Gică Hagi: nunta cu frumoasa Lena Celnicu, prima lui soție.

Începută somptuos, cu ținute aduse din străinătate, bucate alese și peste 600 de invitați, relația cu Lena nu fost nici e departe cea la care visa Gică Hagi. De aceea, la doar câteva luni distanță, fostul fotbalist a decis să centreze în alte porți și a intentat divorțul, care avea să se pronunțe patru ani mai târziu.

Gică Hagi și Lena Celnicu au avut o nuntă de basm, cu peste 600 de invitați

Gică Hagi s-a căsătorit cu Lena Celnicu, prima soție, care era studentă la ASE la acea vreme, pe 15 iulie 1990. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul „Mioriţa”, din Mamaia, și a reunit peste 600 de invitați. I-au fost alături marelui sportiv, Gavrilă Balint, Marius Lăcătuş, Tudorel Stoica, Anghel Iordănescu, Florin Răducioiu, Gică Popescu, Dorin Mateuţ etc., dar şi alţi oameni din fotbal precum Gino Iorgulescu, Sandu Terheş etc.

La nunta lui Gică Hagi cu prima soție, Lena Celnicu, s-au servit şapte feluri de mâncare şi zece sortimente de băuturi ca aperitiv. Miresa a purtat la ceremonie o rochie comandată tocmai în Belgia. Ținuta îi completa cumva frumusețea, care atrăgea toate privirile.

„Ştiţi cum este, la o nuntă toate lucrurile sunt frumoase, ne-a spus Lăcătuş. La ei, la machedoni, cu atât mai mult, pentru că ei au obiceiurile şi datinile lor. Nunţile sunt separate, a mirelui şi a miresei. Ţin minte că erau foarte mulţi invitaţi. Şi pe afară, şi pe înăuntru. Nebunie. Nu îmi mai amintesc cine a mai fost în afară de fotbalişti. Vă daţi seama, la câţi oameni au fost. Sute de invitaţi”, mărturisea Marius Lăcătuș, pentru Jurnalul, la un moment dat, despre căsătoria lui Gică Hagi cu prima soție, Lena Celnicu.

Gică Hagi și-a dorit divorțul. Ce a invocat

Fericirea lor nu a fost, însă, de lungă durată. Mirajul vieții în doi s-a terminat brusc. Separarea i-a șocat pe mulți. Îndârjirea cu care Gică Hagi a dorit să facă această schimbare în viața lui a născut multe semne de întrebare. Despre adevăratul motiv al separării de Lena Celnicu, marele sportiv a ezitat, însă, să dea detalii.

În solicitarea de divorț, Gică Hagi susținea că soția a întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea în loc de zahăr. Cu toate că magistrații au respins acțiunea, sportivul își dorea cu ardoare să fie un om liber, așa că a mutat procesul la București.

În prima fază, nu a avut câștig de cauză nici în Capitală. Dorința lui Gică Hagi de a divorța de prima soție, Lena Celnicu, era, însă, atât de mare încât a luat mai multe tribunale la rând. A trecut pe la Oradea și Brașov, dar, în cele din urmă, căsătoria s-a desfăcut tot la București.

Citeşte și: Cum s-a purtat Eva, fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, la filmările „Tati part-time”? Ela Crăciun, dezvăluiri neștiute din spatele camerei / Exclusiv

Citeşte și: Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au fugit la Barcelona: „Romantismul nu a murit”

Citeşte și: Mara Bănică, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică. Jurnalista a fost fotografiată cu capul bandajat

Citeşte și: Andreea Marin, adevărul dureros despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.: „Aș vrea ca oamenii să știe!” Ce s-a întâmplat acum 10 ani

Lena Celnicu și Gică Hagi au plecat pe drumuri separate. Câți bani a primit la divorț prima soție a „Regelui”

Lena a plecat din acest mariaj cu 300.000 de dolari, o sumă impresionantă pentru acea vreme. Fostul mare internațional semnase la acel moment deja cu Real Madrid şi devenise cel mai scump jucător român din istorie. 

Fosta soție a lui Gică Hagi ar ocupa acum o poziție importantă în conducerea unei bănci de top din România. Dacă „Regele” s-a recăsătorit cu Marilena, femeia care i-a dăruit pe Ianis și Kira, în 1995, Lena Celnicu a bifat un alt mariaj abia în 2004.

„Este ca o mamă la birou pentru fetele mai tinere și un fin psiholog pentru întreaga echipă. Lena participă în permanență la tot felul de cursuri de dezvoltare personală ori de management, este un model pentru toată lumea.

Nu vorbește niciodată despre Gică Hagi, noi am aflat din presă că a fost căsătorită cu el. Nu îndrăznește nimeni să deschidă acest subiect cu dânsa. Este foarte preocupată de copiii săi, cu care are o relație apropiată”, a spus o sursă, conform Playsport.ro.

Foto: Facebook, Instagram, Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton