Imagini de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Simona Halep, apariție spectaculoasă alături de părinții săi

.

Într-o atmosferă de basm, Ianis Hagi, în vârstă de 25 de ani, și Elena Tănase și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, pe data de 14 iulie 2024, începând cu ora 15:00. Evenimentul a fost unul deosebit, marcând un moment special în viața tânărului fotbalist și a partenerei sale, iar Antena Group a deținut exclusivitatea pentru acest eveniment, asigurându-se că publicul larg va avea acces la cele mai importante momente ale zilei.

Ce invitaţi au fost prezenţi la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase s-a desfășurat într-o atmosferă solemnă la Biserica Sfântul Visarion, unde primii invitați au început să sosească încă de la ora 14:50.

Gheorghe Popescu, unchiul lui Ianis, a fost primul membru al familiei care și-a făcut apariția, urmat de părinții mirelui, Gheorghe Hagi şi soţia sa, Marilena. Printre ceilalți invitați notabili s-au numărat Răzvan Marin, acompaniat de partenera sa, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, și fostul coechipier al lui Ianis, Kevin Boli, potrivit imaginilor obţinute de fotoreporterul GSP, Raed Krishanpe.

Citeşte şi: Cine sunt socrii lui Ianis Hagi. Ce afaceri deţin părinţii Elenei Tănase, de fapt

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă Marilena, soția lui Gheorghe Hagi. Cum a început povestea de dragoste dintre „Regele fotbalului românesc”​ și mama lui Ianis Hagi

Nașii cuplului, Andreea și Costel Naciadis, au avut un rol special, având o legătură strânsă cu familia Hagi, deoarece Costel Naciadis este fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi. Ceremonia religioasă a fost urmată de o sesiune foto la ieșirea din biserică, unde Ianis și Elena au fost surprinși de fotoreporteri și de echipa Antena 1.

Citeşte şi: Cât a costat inelul de logodnă oferit de Ianis Hagi iubitei sale. Fiul lui Gică Hagi i-a cerut mâna Elenei Tănase la Paris

Citeşte şi: Răzvan Marin, un fotbalist remarcabil şi un familist devotat. Cine este soţia sportivului şi cu ce naţională de la EURO ţine

Cine au fost artiştii care au cântat la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

După cununia religioasă, mirii și invitații s-au îndreptat către Palatul Știrbey din Buftea, o locație de vis unde a avut loc petrecerea de nuntă, începând cu ora 19:00. Evenimentul a fost organizat cu atenție la detalii, având un decor luxuriant și elegant.

Designerul floral Nicu Bocancea a creat un aranjament spectaculos folosind aproximativ 2.500 de lumânări și o varietate impresionantă de flori, inclusiv flori de câmp, flori din Thailanda, Ecuador, Olanda și flori locale românești.

Atmosfera a fost întreținută de artiști de renume, precum Peejay Vincent, Pindu & Cornelia Rednic și Smiley, alături de o formație surpriză din Grecia, care a adus o notă specială evenimentului.

Cât a costat rochia purtată de Simona Halep

Unul dintre momentele de vârf ale serii a fost apariția Simonei Halep, care a impresionat cu o ținută rafinată. Fostul lider WTA a ales să poarte o rochie lungă de culoare neagră, cu un decupaj provocator în zona abdomenului, atrăgând privirile tuturor invitaților.

Citeşte şi: Simona Halep, apariție de peste 32.000 de euro, la Sports Festival Cocktail Party. Geanta Hermès, cel mai scump accesoriu

Ţinuta a mai fost purtată de campioană, în 2019, la Dineul Campionilor de la Wimbledon, eveniment în cadrul căruia Novak Djokovic a vorbit foarte frumos despre sportivă.

„Simona cunoaşte jocul, are spirit de luptă, acum are şi experienţă. Este extraordinar să ştii că ţări mici, precum România şi Serbia, care sunt şi vecine, se descurcă atât de bine pe scena mondială”, a spus Novak Djokovic, la Dineul Campionilor de la Wimbledon, potrivit digisport.ro.

Costul rochiei, estimat între 15.000 și 20.000 de euro, reflectă eleganța și exclusivitatea acesteia, potrivit cancan.ro. Simona a completat ținuta cu o geantă specială pentru evenimente și bijuterii prețioase. Coafura simplă, cu părul lăsat drept, și machiajul discret i-au pus în valoare trăsăturile naturale.

Părinții Simonei Halep, Stere și Tania Halep, au fost și ei prezenți la eveniment, respectând dress code-ul impus de miri. Stere Halep a purtat un costum elegant, în timp ce Tania Halep a optat pentru o rochie neagră fabuloasă, asortată cu un colier de perle și pantofi argintii.

Antena Group a deţinut exclusivitatea evenimentului grandios

Evenimentul a fost acoperit în exclusivitate de Antena Group, care a avut drepturi de televizare, asigurându-se că publicul larg va avea acces la cele mai importante momente ale zilei. Televiziunea a impus restricții stricte în privința accesului jurnaliștilor și al altor reprezentanți media, garantând astfel un control total asupra difuzării imaginilor și informațiilor legate de nuntă.

„Suntem bucuroși să împărtășim cu cei de acasă cel mai important moment din viața noastră de cuplu. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar, tocmai de aceea, prin intermediul Antenei, ne dorim ca și ei să ia parte la această zi atât de specială pentru noi”, a declarat Ianis Hagi, în informarea trimisă de Antena Group.

Nunta lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase a fost un eveniment grandios, organizat cu meticulozitate și atenție la detalii. Cu invitați de seamă și momente memorabile, precum apariția spectaculoasă a Simonei Halep, evenimentul a fost unul de neuitat. Decorul de vis și atmosfera vibrantă au transformat această zi într-una specială atât pentru miri, cât și pentru toți cei prezenți.

Sursa foto: GSP şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton