Imagini de la nunta lui Denis Drăguș. Vanessa a avut două rochii de mireasă: „Am plâns” / Galerie foto

.

Denis Drăguș, unul dintre maratorii din meciul împotriva Ucrainei, s-a căsătorit civil cu Vanessa, cea care i-a dăruit două fetițe. Evenimentul a fost unul complex, întrucât în aceeași zi cei doi au botezat-o și pe mezina lor.

Denis Drăguș s-a căsătorit religios cu Vanessa

Denis și Vanessa Drăguș s-au căsătorit într-un cadru de vis, în apropierea Capitalei, iar la nuntă au fost prezenți și colegii fotbalistului, de la echipa națională. Înainte ca România să se califice pentru Euro 2024, Denis își programase nunta pentru luna mai, dar au fost nevoiți să amâne evenimentul. Astfel, sportivul și soția sa au decis ca nunta să aibă loc în aceeași cu cu botezul fetiței lor, Derya.

Cum Denis Drăguș s-a întors din Germania în urmă cu doar o săptămână, totul a fost organizat pe ultima sută de metri. Marți stabileau ultimele detalii, iar miercuri seară a avut loc petrecerea. Vanessa a purtat două rochii de mireasă, la fel de fetița ei care a avut tot două ținute.

„Cea mai emoționantă parte a fost ceremonia și la asta m-am gândit în ultimele zile. Am plâns și la ceremonia noastră și la cea a micuței. Nu pot descrie, pentru că încă sunt așa copleșită de tot ce s-a întâmplat”, a afirmat Vanessa Drăguș pentru Știrile Pro TV.

Vanessa și Denis Drăguș au ales un meniu aparte pentru invitații lor. S-a servit de la file de sturion până la sarmale, înghețată, limonadă și prosecco. Printre artiștii care au cântat la nunta lor a fost și Theo Rose.

Pe lângă Derya, cuplul mai are o fetiță, Gloria (3 ani), care a fost alături de părinții ei pe tot parcursul nunții.

Citește și: Povestea lui Radu Drăgușin, copilul-fenomen care a devenit liderul echipei naționale a României

Citește și: Ce familie superbă are Denis Drăguș. Atacantul echipei naționale a României este tată de fete. „Asta mi-am dorit!”

Marius Șumudică, unul dintre nașii fotbalistului

Denis Drăguș și Vanessa au avut două perechi de nași, iar una dintre acestea a fost Marius Șumudică și soția lui.

„Nu a fost greu să îmi aleg nașii, avem două perechi. Deja nu mai e un secret, am o relație specială cu Șumi, m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine în continuare. Eu speram să mai fim la Euro și să schimb data. Abia după meciul cu Olanda am început să ne pregătim de nuntă, nu am vrut să ne gândim la asta”, a afirmat Denis Drăguș, potrivit gsp.ro.

Fotbalistul s-a arătat emoționat de tot ceea ce i se întâmplă, precizând că are parte de tot ce își putea dori.

„E un moment special, am emoții. Nu trăiești în fiecare zi un astfel de moment. Mă bucur că s-a întâmplat, că am făcut acest pas. Cred că e cea mai frumoasă vară din viața mea. Nu puteam să îmi doresc mai mult, e un sentiment unic, greu de descris”, a mai spus Denis Drăguș după cununia religioasă.

Citește și: Cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton. Cum a ales Prințesa de Wales să apară în public pe perioada sezonului cald

Citește și: Andreea Ibacka, despre relația cu fiica ei, Namiko: „Îmi vine s-o bag la mine în buzunar”

Evenimentul, organizat într-un cadru de poveste

Nicu Bocancea, master florist internațional și cel mai premiat florist al României la nivel mondial, a fost cel care a semnat nunta de povești a lui Denis Drăguș, atacantul Naționalei României, de la Euro 2024, cu Vanessa, dar și botezul fetiței lor, Derya-Sarah.

La frumosul eveniment decorat exclusiv în cromatică elegantă de alb cu fine inserții de verde au participat în jur de 200 de persoane.

„Am creat un decor suav, inspirat din natură, pentru dublul eveniment din viața fotbalistului Denis Drăguș, pentru un mix de eleganță și de inocență, fiind atât nuntă, cât și botez. Am gândit spațiul ca o grădină botanică, cu mulți copaci de piper, eucalypt, lamâi și portocali ce îmbrățișează tot tabloul alb al evenimentului. Am construit toate elementele atât pentru décor, cât și pentru cornerele de fotografii, mese, buchete, ceremonii și spații speciale din aranjamente cu trandafiri englezești parfumați de grădină, de culoare albă, îmbogățiți de mii de fire de floarea miresei care creează impresia a milioane de perle. Mesele la care vor fi așezați invitații sunt lungi, dreptunghiulare, decorate de la baza lor până la margini cu aranjamente curgătoare din aceleași flori albe și mii de lumânări care să creeze o atmosferă romantică. Deasupra meselor invitaților, am creat și suspendat peste 40 de norișori albi din floarea miresei pentru a crea o senzație de inocență, de plutire și de frumos. Buchetul miresei de la ceremonia religioasă, care va avea loc tot la Orangeria Iris, este compus din prețioșii trandafiri parfumați din grădinile regale englezești Patience by David Austin, de culoare alba, cu inserții fine de fire de floarea miresei.”, a declarat Nicu Bocancea.

Pe lângă meniul traditional, invitații s-au bucurat de Prosecco Bar, Cheese Bar, baruri de fructe, de prăjituri și de înghețată. Grădina Orangeriei a fost amenajată și decorată în aceeași linie cromatică ca spațiul de petrecere, iar cei 30 de copii aflați pe lista de invitați au avut în curte un adevărat loc de joacă, creat și adus special acolo pentru aceasta ocazie, cu trambuline, baloane și spații vesele.

Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la nuntă

Denis și Vanessa se cunoscut de 10 ani, iar de șase formează un cuplu. Fotbalistul și-a cerut iubita de soție în anul 2021, iar între timp au apărut și cele două fetițe ale lor. Deși sunt un cuplu sudat și mereu alături unul de celălalt, părinții sportivului nu au fost de acord cu relația lor. Iar din această cauză, cei doi nu au fost invitați nici la botezul Gloriei, nici la nunta ce a avut loc miercuri seară.

Denis Drăguș a rupt orice legătură cu părinții lui, iar aceștia au apelat la presă pentru a-l putea contacta pe fiul lor. Acesta a precizat că ruptura s-a produs pe când fotbalistul avea 19 ani și Vanessa s-a mutat la el.

„Am zis că nu e de nasul lui, dar m-am referit la cariera lui Denis, eu am considerat că nu era bine să se mute fata aia la ei. Drept dovadă, am avut dreptate, că el după 19 ani a regresat vreo trei, patru ani în loc să progreseze. L-a ajutat faptul că l-a luat Șumudică și l-a resuscitat. Bine, e și meritul lui Denis că nu a cedat”, a afirmat bărbatul, și el fost fotbalist.

„Eu îmi mai doresc doar să fie Denis fericit, nu avem nimic cu fata. Dacă el e bine cu ea, doar asta contează. (…) La nuntă nu suntem invitați, am primit doar un mesaj de la Vanessa că nu ne iubim copilul și nepoțelele. Cum să spună așa ceva?! Nici Dumnezeu nu ar putea spune așa ceva! Dacă Vanessa nu vrea să ne mai vadă, măcar Denis să mai vină și să ne putem întâlni nepoțelele”, a declarat tatăl lui Denis Drăguș pentru Fanatik.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la nunta lui Denis Drăguș cu Vanessa

Sursă foto: Instagram, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton