Imagini de colecţie cu Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, de pe vremea când erau doar prieteni! Cum arătau în 2003?

.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi sunt părinţii a trei fete superbe, iar acum vedeta se pregăteşte să îl aducă pe lume şi pe cel de-al patrulea copil. Însă nu mulţi ştiu că înainte să formeze un cuplu, în 2012, actriţa şi omul de afaceri au avut o relaţie de prietenie de nouă ani. Cum arătau cei doi în 2003?

Imagini rare cu Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean din 2003

Înainte să formeze un cuplu, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean au avut o relaţie de prietenie. Cei doi se cunosc din 2003, iar la 9 ani distanţă au început să formeze un cuplu. În 2015, au spus „Da!”, în faţa ofiţerului stării civile şi în faţa lui Dumnezeu. De atunci şi pâna în prezent şi-au construit o familie frumoasă cu trei fetiţe, iar acum urmează să vină pe lume şi cel de-al patrulea copil.

Pe contul ei de socializare, Laura Cosoi a publicat o serie de fotografii cu partenerul ei de viaţă, Cosmin Curticăpean, atât din era relaţiei lor de prietenie, cât şi din perioada de dinainte să se căsătorească.

Citeşte şi: Cum arată casa în care Laura Cosoi locuiește împreună cu soțul și copiii. Şi-au cumpărat o locuinţă şi în Maramureş

Citeşte şi: De ce nu vrea Laura Cosoi să dezvăluie sexul bebelușului. Abia acum a spus clar

Odată cu pozele postate, vedeta a scris şi un mesaj emoţionant, în care a comemorat perioada în care s-au cunoscut, mai precis de acum 21 de ani. De-a lungul anilor, cei doi au acumulat numeroase amintiri și acum se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

„21 de ani de prietenie, azi 12 ani de relație, anul acesta 9 ani de căsnicie și în curând vine pe lume al patrulea pui în viața noastră. Nu știu dacă înseamnă mult sau puțin, dar știu că nu ne-am săturat deloc și că mai avem încă loc unul pentru celălalt. Nu este întotdeauna ușor, dar ne iubim. Mult! La mulți ani iubitule bun! Iți mulțumesc că ești, ‘la bine și la greu!’”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, dezvăluri despre perioada în care era doar prietenă cu Cosmin Curticăpean

În urmă cu ceva timp, Laura Cosoi a fost invitată în cadrul emisiunii „Fresh by Unica”, unde a vorbit deschis despre perioada în care ea şi cel care i-a devenit soţ, Cosmin Curticăpean, erau doar prieteni.

Potrivit spuselor vedetei, în cei aproape zece ani în care au avut doar o relație de prietenie, nu l-a văzut niciodată ca pe un potenţial iubit. Mai mult decât atât, actriţa a mărturisit că nu regăsea nicio trăsătură pe care aceasta şi-o dorea la cel care voia să devină tatăl copiilor ei.

Citeşte şi: Laura Cosoi a visat că va avea al patrulea copil. „Am rămas însărcinată într-o perioadă foarte grea a vieții mele”

„Mi se pare că destinul, dacă ar fi să credem în ceva ce ne este scris dinainte, așa a fost să fie pentru noi. Toate drumurile ne-au adus împreună, fără niciun fel de greșeală. Am construit o relație foarte frumoasă, dincolo de pasiune și iubire care s-a instalat destul de repede, pentru că orice căsnicie are, evident, perioade bune, perioade mai puțin bune. Mi se pare că, dincolo de pasiune și iubire, clar iubirea trebuie să existe altfel nu ai cum să salvezi nimic. Iubirea trebuie să fie pe primul loc, să faci în așa fel încât să-ți păstrezi iubirea, că apoi se rezolvă restul. Sunt perioade pe care le poți depăși mult mai ușor dacă iubești”, a spus Laura Cosoi, în emisiunea FRESH by UNICA.

Sursa foto: Instagram şi Dumitru Angelescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton