Imagini de colecție cu Alexia Eram în copilărie, publicate de Andreea Esca: „Mutrele ei, în diverse situații, de neprețuit” / Galerie foto

.

Andreea Esca a publicat mai multe fotografii cu fiica ei, Alexia Eram, în copilărie. În dreptul postării, jurnalista a mărturisit că a visat-o pe Alexia la vârsta din imagini și că a luat-o dorul. Alexia s-a mutat de acasă în 2018, când a început studiile universitare în Londra. În prezent, Alexia locuiește singură într-un apartament din București.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au doi copii, o fiică și un fiu, Alexia Margot și Aris Melkior. Jurnalista și omul de afaceri sunt doi părinți mândri. Atât Alexia, cât și Aris au urmat Liceul Francez Anna de Noailles. În 2022, Alexia Eram a absolvit University for the Creative Arts din Anglia. La rândul lui, în 2021, Aris Eram a început facultatea în Barcelona, Spania.

Imagini de colecție cu Alexia Eram în copilărie. Cât de adorabilă era fiica Andreei Esca!

Recent, în mediul online, Andreea Esca a publicat mai multe fotografii cu Alexia în copilărie, alături de o descriere emoționantă, în care a mărturisit că-i este dor de ea. Din 2021, Alexia Eram locuiește singură, în propriul apartament cu 3 camere, cumpărat din economiile sale, cu un „mic ajutor de la părinți și un împrumut de la bancă”.

„Am visat-o toată noaptea pe Alexia! Exact pe la vârsta din fotografii și exact cum se întâmplă. După ce o scoteam din baie și o frecam cu prosopul pe cap. Râsul acela al ei, cu toată fața, în care i se schimonosea nasul mic cât un buton, și în care ochii ei, albaștri pe atunci, se făceau mici de atâta râs! Muream după dințișorii ăia mici, mici și albi ca laptele. Iar mutrele ei în diverse situații… vorba reclamei… priceless (de neprețuit). Și m-a luat un mega dor! Iaca așa! Bună dimineața!”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

Citește și: Alexia Eram, primele declarații după ce s-a aflat că a ajuns în finala America Express: „Cea mai frumoasă experiență”

Citește și: Câți bani primesc concurenții pentru participarea la America Express 2024? Aris și Alexia Eram, cel mai bine plătiți de Antena 1

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

În iunie 2021, în podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia Eram a vorbit despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca.

„Pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a explicat Alexia Eram.

Citește și: Ce mașină conduce fiica Andreei Esca. Alexia Eram și-a cumpărat modelul visurilor din banii proprii: „Fericită de achiziție”

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 7 ani de relație. Cum s-au cunoscut? A fost dragoste la prima vedere pentru ea

A continuat prin a nota că, pentru multe generații, tot timpul va fi privită drept fiica Andreei Esca. De aceea, Alexia simte că are responsabilitatea de a nu afecta în vreun fel imaginea „super curată” pe care mama ei a creat-o și menținut-o de-a lungul întregii sale cariere.

„Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și la cum vorbesc, pentru că știi cum se preia orice. Mama, până acum, nu a prea avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mai spus Alexia Eram, pentru sursa citată.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton