Imagini cu noua iubită a lui Alex Pițurcă. Cum arată și cine este femeia cu care a înlocuit-o pe Cristina Ich

.

După tumultoasa relație cu influencerița Cristina Ich, Alex Pițurcă pare să-și fi găsit o nouă iubită. Aceasta a intrat rapid în atenţia publică datorită modului în care arată, dar și a carierei de model în ascensiune. Fiul fostului selecționer Victor Pițurcă continuă să atragă frumuseţi pe bandă rulantă, în ciuda trecutului său amoros, iar ultima sa cucerire, o tânără de 21 de ani, face deja furori pe rețelele de socializare.

Alex Piţurcă a dat-o uitării pe mama copilului său, Cristina Ich

De-a lungul anilor, relația dintre Alex Pițurcă și Cristina Ich a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Cei doi au avut o relație tumultuoasă, marcată de certuri și despărțiri repetate, urmate de împăcări.

Cu toate acestea, cei doi au un băiețel împreună, pe nume Noah, care are în prezent 4 ani. Despărțirea definitivă de Cristina Ich a fost anunțată în luna iulie, iar fanii fostei perechi au fost surprinși să vadă că Alex Pițurcă nu a pierdut timpul și și-a găsit o nouă iubită.

Citeşte şi: În ce relații au rămas Cristina Ich și Alexandru Pițurcă după despărțire: „Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei”

Citeşte şi: Ce părere are Victor Pițurcă despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă, și Cristina Ich: „Ei se iubesc în continuare” / Video

Cine este noua iubită a lui Alex Pițurcă

Noua iubită a lui Alex Pițurcă este Denisa Lin, o tânără de profesie model, care deja face valuri pe rețelele de socializare. Tânăra este o frumusețe exotică cu origini româno-chineze, fiind cunoscută pentru succesul ei online, unde a început să posteze videoclipuri încă de la vârsta de 13 ani.

Denisa Lin este o apariție captivantă, reușind să atragă imediat atenția. La numai 21 de ani, noua iubită a lui Alex Piţurcă este un model de succes și o prezență activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii ei fotografii din viața de zi cu zi și din cariera ei în modeling.

Citeşte şi: Cristina Ich, între viața de influencer de top și cea de mamă: „Noah este cu adevărat un profesor excepțional” / Interviu exclusiv

Cu un aspect exotic, datorat rădăcinilor sale chinezești, și o prezență atrăgătoare, Denisa reușește să se facă remarcată cu ușurință, iar relația ei cu Alex Pițurcă a adus-o şi în lumina reflectoarelor din showbiz.

Alex Piţurcă nu vrea să se aşeze la casa lui

Alex Pițurcă a fost mereu cunoscut pentru stilul său de viață activ și plin de energie. În ciuda vârstei de 40 de ani, Piți junior nu pare să fie pregătit să se așeze la casa lui, preferând escapadele nocturne și relațiile pasagere. Noua sa iubită, Denisa Lin, a fost surprinsă alături de el la o ieșire într-un club bucureștean, unde cei doi nu s-au sfiit să se afișeze împreună, pozându-se chiar în timp ce se sărutau.

Această nouă relație pare să confirme faptul că Alex Pițurcă a trecut definitiv peste relația cu Cristina Ich. În ciuda dorințelor tatălui său, Victor Pițurcă, care și-ar fi dorit să o aibă pe Cristina Ich drept noră, acesta pare hotărât să își trăiască viața pe propriile reguli.

Alex Pițurcă și Cristina Ich, o relaţie controversată

Relația dintre Alex Pițurcă și Cristina Ich a fost una intens mediatizată. Cei doi au format un cuplu pentru mai mulți ani, însă nu au reușit niciodată să își mențină stabilitatea emoțională pe termen lung. Deși au un fiu împreună, micuțul Noah, relația lor a fost marcată de numeroase despărțiri și împăcări, ceea ce a atras constant atenția tabloidelor.

După despărțirea definitivă, Cristina Ich a anunțat că a luat această decizie pentru binele ei și al copilului. În același timp, Alex Pițurcă pare să fi acceptat rapid această situație și a început să se afișeze cu noua sa iubită, Denisa Lin.

Care sunt dorinţele lui Alex Pițurcă în ceea ce priveşte viitoarea parteneră

Deși stilul de viață al lui Alex Pițurcă poate părea unul haotic și plin de aventuri, fostul fotbalist a declarat în repetate rânduri că își dorește o soție care să fie dedicată familiei. Într-o postare de pe Instagram, Pițurcă mărturisea că visează la o soție care să nu fie activă pe rețelele de socializare și care să își concentreze toată energia asupra familiei și copiilor săi.

Cu toate acestea, alegerea sa recentă, Denisa Lin, pare să fie o prezență constantă pe social media, unde postează frecvent imagini și videoclipuri din viața ei. Rămâne de văzut dacă relația lor va evolua sau dacă este doar o aventură de moment.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton