Imagini cu Maria Covasa de la Insula Iubirii, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu. S-au despărţit după emisiune

.

Sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii” este unul dintre cele mai controversate sezoane, din cauza detaliilor terifiante care au ieşit la suprafaţă despre unii concurenţi. Conform unor imagini apărute recent pe social media, Maria Covasa, partenera lui Daniel Ungureanu, a fost victima unei agresiuni brutale comise de acesta. Potrivit fotografiilor, blonda apare cu fața tumefiată, iar povestea din spatele acestor imagini este de-a dreptul halucinantă.

De ce Maria Covasa şi Daniel Ungureanu au venit la Insula Iubirii

Maria Covasa și Daniel Ungureanu au început să formeze un cuplu în urmă cu cinci ani și sunt amândoi din Brașov. Ea lucrează într-un GSM, în timp ce el este artist tatuator, cu menţiunea că pentru moment nu lucrează nicăieri. Cei doi au venit la „Insula Iubirii” cu scopul de a-și testa relația și de a rezolva problemele de încredere care îi bântuie de ani de zile. Într-un clip de prezentare, concurentul a recunoscut că relația lor nu a fost mereu roz, despărțindu-se de 37 de ori pe parcursul celor cinci ani.

Gelozia lui Daniel, alimentată de experiențe anterioare de infidelitate, a dus la numeroase conflicte. Acesta a recunoscut că nu a suportat niciodată ca Maria să interacționeze cu alți bărbați și chiar a provocat discuții intenționat pentru a o face geloasă. La rândul ei, Maria a mărturisit că a acceptat să participe la testul din Thailanda, doar ca să vadă dacă Daniel îşi poate controla gelozia şi pentru a putea să înceapă să creadă, din nou, în el.

Maria Covasa de la Insula Iubirii, bătută cu bestialitate de Dany Boy

În ciuda afirmaţiilor referitoare la gelozia lui Dany, publicul i-a catalogat pe cei doi drept un cuplu îndrăgostit, dar se pare că realitatea din spatele zâmbetelor era cu totul alta. Conform cancan.ro, „Dany Boy” ascunde un comportament violent, manifestat chiar de la începutul relației.

Imaginile șocante cu Maria, bătută cu pumnii, care au făcut înconjurul internetului, datează de acum cinci ani. Se pare că incidentul a avut loc deoarece Dany ar fi fost deranjat de tonul vocii Mariei. Supărat, acesta s-a năpustit asupra ei, lovind-o fără milă.

Maria Covasa a depus plângere la Poliţie împotriva iubitului ei

Speriată de reacția violentă a iubitului, concurenta de la „Insula Iubirii” a mers la Poliție pentru a depune plângere, însă Daniel Ungureanu a reușit să o convingă să renunțe, graţie lacrimilor sale de crocodil cu care s-a etalat şi de-a lungul emisiunii.

Citeşte şi: Cum şi-a motivat Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” reacţiile de pe parcursul emisiunii: „Nu sunt atât de lipsită de orgoliu”

Citeşte şi: Cum arată iubita ispitei Marcel Andrei de la Insula Iubirii. S-au cunoscut după încheierea filmărilor

Ca să îşi protejeze iubitul agresiv, Maria Covasa a purtat ulterior un bandaj la ochi, prefăcându-se că s-a lovit. Mai mult decât atât, concurenta de la Insula Iubirii nu ar fi fost singura agresată de bărbat, surse apropiate cuplului susţinând că Dany a manifestat comportamente violente și față de fostele sale partenere.

Aflat încă în libertate, Dany a venit la emisiune să își testeze iubita, fără a se gândi că ieșirile sale violente ar putea deveni publice. Informațiile despre agresiunile sale au ieșit la iveală mult mai repede decât s-ar fi așteptat, punându-l acum într-o poziție dificilă.

Maria şi Dany s-ar fi despărţit la întoarcerea în ţară

Deşi cei doi concurenţi au decis să participe la „Insula Iubirii” în speranța de a rezolva problemele de încredere din relația lor, lucrurile nu au mers confom planurilor făcute acasă. Apropierea lui Dany Boy de ispita Mădălina ar fi generat o ruptură definitivă între el şi cea cu care a participat la reality show, iar drept dovadă, că relaţia lor a ajuns la un final, stau imaginile surprinse de paparazzii cancan.ro cu concurentul şi cu ispita într-un mall din Bucureşti.

Potrivit fotografiilor surprinse de fotoreporterii cancan.ro, Dany Boy a reluat relaţia amoroasă cu ispita Mădălina şi în ţară, fiind pozaţi în timp ce se ţineau de mână, într-un centru comercial din Bucureşti.

Cât despre Maria, în ciuda faptului că a fost curtată pe toată durata emisiunii de la Antena 1, de Marcel, cel care se autointitulează şi Maluma de România, se pare că aceasta şi-ar fi îndreptat atenţia către ispita Beni.

Sursa foto: Antena 1, Facebook, Instagram, Captură Video, Cancan.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton