Imagini cu Iustina Loghin, fără sutien, cu burtica de gravidă la vedere. Cum arată concurenta de la „Insula Iubirii” în ultimul trimestru de sarcină

.

Iustina Loghin, concurenta de la „Insula Iubirii”, știe cum să capteze atenția publicului! De când a pășit în show-ul difuzat pe Antena 1, tânăra a reușit să rămână în centrul atenției prin personalitatea ei plină de viață și prin stilul său lipsit de inhibiții. Recent, soţia lui Cornel Luchian și-a surprins fanii cu o nouă apariție – una care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: o ședință foto în care a renunțat la sutien și și-a etalat burtica de gravidă în toată splendoarea sa.

Imagini cu Iustina Loghin, fără sutien, cu burtica de gravidă la vedere

Deși multe femei pot fi timide atunci când vine vorba de a-și expune corpul în timpul sarcinii, se pare că Iustina Loghin nu are astfel de probleme. În pozele pe care le-a împărtășit pe rețelele de socializare, concurenta de la „Insula Iubirii” apare purtând doar o pereche de blugi, lăsându-și burtica să fie vedeta principală.

De la „Insula Iubirii”, unde a reușit să țină în priză atât publicul, cât și partenerul ei, Cornel Luchian, până la ședințele foto din ultimul trimestru de sarcină, Iustina Loghin a demonstrat că este o femeie sigură pe ea. A fost întotdeauna genul de persoană care nu se ferește să fie ea însăși, indiferent de circumstanțe, iar asta a atras multe aprecieri din partea fanilor. Cu replici virale și momente memorabile în reality-show-ul de la Antena 1, concurenta a continuat să cucerească internetul chiar și după terminarea emisiunii.

Citeşte şi: Cum a arătat petrecerea burlăcițelor organizată de Iustina de la „Insula Iubirii”. De ce Maria a fost dată la o parte de la eveniment

Citeşte şi: Câţi bani are, de fapt, Cornel de la „Insula Iubirii”. Totul despre afacerea pe care o deține soțul Iustinei Loghin

În fotografiile recente, soţia lui Cornel Luchian radiază de bucurie, atât în pozele făcute singură, cât şi în cele alături de partenerul de viaţă, fiind evident faptul că se află într-o perioadă extrem de fericită din viața ei. Deși sarcina nu este întotdeauna o perioadă ușoară, tânăra pare să treacă prin ea cu multă grație și, mai ales, cu multă încredere în sine. Nu doar că și-a arătat burtica de gravidă, dar a făcut-o într-un mod îndrăzneț și autentic, în stilul caracteristic.

Ce mesaj a publicat Iustina de la „Insula Iubirii” împreună cu pozele de gravidă

După ce Iustina Loghin a postat imaginile de la ședința foto, reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. În secțiunea de comentarii, fanii au lăudat curajul și naturalețea tinerei mămici. Mulți dintre aceștia au făcut referire la momentele amuzante și celebre din „Insula Iubirii”, folosind replici de-ale ei care au devenit virale.

Însă nu doar pozele au făcut senzație, ci și mesajul pe care Iustina l-a postat alături de ele. Vizibil emoționată, tânăra i-a transmis un gând plin de dragoste fetiței pe care urmează să o aducă pe lume: „Ivana, mama te așteaptă cu nerăbdare! Abia mai pot să stau liniștită, îmi doresc atât de mult să te văd și să te strâng în brațe. Zilele par mai lungi, dar știu că în curând vei fi aici și vom fi împreună. Vino, dragostea mea, mama te așteaptă cu toată inima!”, a fost mesajul publicat de Iustina pe contul său de socializare.

Deși la „Insula Iubirii” relația dintre Iustina și Cornel părea să fie într-o continuă tensiune, cei doi au demonstrat că iubirea lor poate trece peste orice obstacol. După ce au plecat împreună din Thailanda, s-au căsătorit și acum se pregătesc să devină părinți. Dacă la început, relația lor părea să fie una marcată de nesiguranțe, astăzi sunt mai fericiți ca niciodată.

În timpul emisiunii de la Antena 1, Iustina Loghin și-a dat seama că este însărcinată, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton