Imagini cu Heidi Klum, topless pe plajă, alături de soţul ei, Tom Kaulitz. Şi-au dat frâu sentimentelor în mare

.

Heidi Klum şi soţul ei, Tom Kaulitz, au reuşit din nou să atragă toate privirile cu apariţia lor incendiară pe o plajă exclusivistă din St. Barts. Celebrul model german, în vârstă de 51 de ani, şi chitaristul trupei Tokio Hotel, în vârstă de 34 de ani, vor să demonstreze că dragostea lor nu doar că rezistă în timp, dar și înflorește într-un mod care ne lasă pe toți fără cuvinte. Cei doi nu se sfiesc să își arate afecțiunea în public, iar fotografiile recent apărute cu cei doi au surprins momente de intimitate pură și o conexiune de invidiat, totul pe fundalul exotic al insulei St. Barts.

Imagini incendiare cu Heidi Klum, topless pe plajă, alături de soţul ei, Tom Kaulitz

Heidi Klum, cunoscută pentru atitudinea ei lipsită de inhibiții și pentru faptul că își asumă în mod natural feminitatea, a fost surprinsă topless pe plaja din St. Barts, lăsându-se purtată de valurile mării și de brațele protectoare ale soțului ei, Tom Kaulitz. Cei doi au fost fotografiați de paparazzii într-o ipostază cât se poate de romantică, bucurându-se de un moment de tandrețe în apa limpede și albastră.

Citeşte şi: Heidi Klum, într-un bikini aproape invizibil, la 51 de ani. Cum s-a filmat supermodelul / Video

Citeşte şi: Femei celebre care au iubiţi mult mai tineri decât ele. Cher, într-o relaţie cu un bărbat mai mic cu 40 de ani

Vizibili fericiţi, cei doi s-au lăsat purtaţi de val, atât la propriu, cât şi la figurat, şi au uitat complet de lume. Heidi Klum și Tom Kaulitz nu au ezitat să își arate iubirea în public, sărutându-se cu pasiune, într-un mod care subliniază încă o dată cât de puternică este legătura dintre ei.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz, romantici atât în St. Barts, cât și pe rețelele sociale

Vacanța din St. Barts a fost ocazia perfectă pentru Heidi Klum şi Tom Kaulitz de a se relaxa și de a se bucura de timpul petrecut împreună, departe de agitația vieții de zi cu zi. Cei doi au fost fotografiați nu doar în apă, ci și plimbându-se de-a lungul plajei, ținându-se de mână și radiind fericire. Jurata de la concursul de talente a optat pentru un bikini maro, iar partenerul ei de viaţă, pentru un şort de plajă cu imprimeu de ghepard.

Acest cuplu nu este străin de afișările publice de afecțiune, iar rețelele sociale sunt martorii constanți ai iubirii lor. Heidi Klum a împărtășit recent cu fanii săi de pe Instagram un videoclip în care aleargă topless spre plajă, cu zâmbetul larg pe față, după cum se vede în videoul de mai jos.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz, dragoste la prima vedere şi o cerere în căsatorie rapidă

Povestea de dragoste dintre Heidi Klum și Tom Kaulitz este una care a captat atenția tuturor încă de la început. Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în martie 2018, când au fost fotografiați sărutându-se pătimaș la o petrecere din New York.

Relația lor a evoluat rapid, iar în decembrie 2018, Tom a cerut-o în căsătorie pe Heidi, care nu a ezitat să accepte. Cuplul s-a căsătorit în secret în februarie 2019, într-o ceremonie privată, iar în august același an au organizat o nuntă de vis în Capri, Italia, unde și-au sărbătorit iubirea alături de prieteni și familie.

Deși diferența de vârstă dintre cei doi a fost subiect de discuții — Heidi Klum fiind cu 17 ani mai mare decât Tom — nu au lăsat acest lucru să le afecteze relația. Din contră, au demonstrat că vârsta este doar un număr, iar ceea ce contează cu adevărat este conexiunea emoțională și compatibilitatea. Heidi a fost adesea numită „cougar” (n.r. femeie care preferă bărbaţii mai tineri) pentru relația ei cu un bărbat mai tânăr, dar ea a răspuns cu eleganță și încredere, arătând că fericirea și dragostea nu au limite impuse de societate.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz, o căsnicie solidă şi o iubire de invidiat

Cei cinci ani de mariaj ai lui Heidi și Tom au fost marcați de momente memorabile, pe care le-au împărtășit cu fanii lor, atât pe rețelele sociale, cât și în aparițiile lor publice. Cuplul este cunoscut pentru stilul lor de viață activ și plin de aventură, fie că este vorba de vacanțe exotice, proiecte profesionale sau momente petrecute în familie. Heidi, care este mama a patru copii, își împarte cu succes viața de supermodel, de jurată la „America’s Got Talent” și de mamă dedicată, toate acestea în timp ce se bucură de o relație de iubire pasională cu soțul ei.

Tom Kaulitz, la rândul său, a demonstrat că este partenerul perfect pentru Heidi, fiind mereu alături de ea și sprijinindu-o în tot ceea ce face. Deși este cunoscut pentru cariera sa în muzică, Tom a devenit și un adevărat gentleman în ochii fanilor, datorită modului în care își tratează soția și a relației frumoase pe care o au.

Sursa foto: Instagram, profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton