Imagini cu Anca Serea în costum de baie la 43 de ani. Soţia lui Adi Sînă are şase copii şi o siluetă de invidiat

.

La vârsta de 43 de ani, Anca Serea poate afirma că trăiește viața pe care multe femei și-ar dori-o. Vedeta se bucură de celebritate și are o familie superbă. Recent, soţia lui Adi Sînă şia surprins fanii cu imagini în costumul de baie, demonstrând că, în ciuda vârstei și a celor șase copii, reuşeşte să îşi menţină silueta.

Cum arată Anca Serea în costum de baie la 43 de ani

Anca Serea impresionează la vârsta de 43 de ani prin eleganța și rafinamentul său. Deși are un program foarte încărcat, fiind implicată în numeroase proiecte profesionale și fiind mamă a șase copii, vedeta reușește să arate impecabil în fiecare apariție publică. Soţia lui Adi Sînă este preocupată de menținerea unui look îngrijit și elegant, iar până acum nu a dat greș.

Anca Serea se mândrește cu o familie superbă. Are trei fete și trei băieți, toți cu nume biblice, ales în semn de recunoștință pentru tot ce i-a oferit Dumnezeu. Fostul model are doi copii dintr-o relație anterioară și încă patru cu actualul soț, Adrian Sînă, cu care este împreună de 12 ani. Nu exclude nici posibilitatea de a mai avea un copil, demonstrând o iubire profundă pentru familia sa și pentru rolul de mamă.

Citeşte şi: Cum arată Anca Serea nemachiată. La 43 de ani, soția lui Adi Sînă și-a uimit fanii după ce s-a pozat fără strop machiaj

Citeşte şi: Vila în care locuiesc Anca Serea și Adi Sînă, inundată din cauza ploilor torențiale: „În cartierul de lux în care trăim s-a inundat toată casa” / Video

Recent, Anca Serea a surprins fanii cu mai multe imagini și un video în care apare îmbrăcată în costum de baie. Vedeta și familia ei s-au bucurat de câteva zile petrecute la malul mării, ocazie cu care Anca a împărtășit mai multe imagini care i-au atras numai cuvinte de laudă și admirație din partea fanilor.

Deși este mamă a șase copii, Anca Serea se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Corpul ei de supermodel este rezultatul unei combinații de genetică favorabilă, disciplină și stil de viață sănătos.

Nu puțini au fost cei care i-au spus că arată ca o tânără de 20 de ani, nicidecum ca mama a șase copii. Silueta sa de invidiat, evidențiată de ipostazele în costum de baie, a stârnit admirația și curiozitatea multora.

Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Serea şi Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Anca mai are doi copii, David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Anca Serea a dezvăluit şi cum se desfăşoară o zi din viaţa ei, în postura de mamă eroină.

„E o zi foarte plină, nu ne plictisim niciodată. Mă trezesc în jurul orei 7.00, mă culc pe la 12.30 – 1.00 cu puțin noroc. Pregătim copiii pentru școală, le dau o mică gustare, fac 4 drumuri până la școală dus și întors în prima parte a zilei. Sunt aproape, dar nu merg pe jos, din păcate, pentru că am eu grijă să îi las să se relaxeze, tot timpul suntem pe ultima sută de metri așa. După ora 10.00 -10.30 rămân și eu singură, doar cu Leah și încep să am activități legate de casă, activități legate de mine, gătesc,etc”, ne-a spus Anca Serea.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anca Serea și-a retras fiica de la grădiniță. “Consider că ei îi este mai bine acasă, lângă mine”/ Exclusiv

Cât despre începutul relației cu Adrian Sînă, Anca Serea a dezvăluit cum artistul a făcut primul pas și cum a insistat foarte mult să se întâlnească. Prima lor întâlnire a fost la un restaurant cu specific libanez, unde amândoi au fost foarte emoționați.

„A insistat foarte mult să ne întâlnim, mi-a cerut numărul de telefon, l-a notat pe un șervețel, m-a sunat vreo 2-3 săptămâni și până la urmă am acceptat să ieșim împreună. Prima mea întâlnire oficială cu Adrian a fost la o cină la Mariott, unde era un restaurant cu specific libanez, mâncarea noastră preferată, și aceea a fost prima cină. Eram foarte emoționați amândoi. Parcă ieri a fost”, a povestit Anca Serea pentru playtech.ro.

Sursa foto: Instagram, Captură de ecran şi Arhivă Personală

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton