Imagini comice cu Florin Dumitrescu de pe ringul de dans. Soția juratului MasterChef i-a interzis să danseze în public: „De aia evit să ieșim în locuri cu muzică” / VIDEO

.

Florin Dumitrescu, celebrul jurat al emisiunii MasterChef, nu încetează să își surprindă fanii. De această dată, nu cu preparate spectaculoase în bucătărie, ci cu mișcările sale de dans, care au stârnit hohote de râs pe Instagram. Imaginile au fost surprinse chiar de soția sa, Cristina, care a avut grijă să le posteze pe social media, dezvăluind totodată o înțelegere amuzantă între ei.

Imagini comice cu Florin Dumitrescu de pe ringul de dans

Într-o atmosferă relaxată, într-un restaurant din București, Florin Dumitrescu s-a simțit ca acasă pe ringul de dans. Îmbrăcat lejer, pentru a se putea mișca în voie, chef-ul a dat frâu liber unei adevărate demonstrații de dans pe melodia celor de la B.U.G. Mafia – „Hai cu mine.”

Deși juratul de la MasterChef este cunoscut pentru seriozitatea și profesionalismul său în bucătărie, aceste imagini au dezvăluit o latură mai puțin cunoscută a lui, și anume, talentul său de dansator.

Filmulețul a devenit viral în timp record, fiind împărtășit pe contul de Instagram al lui chef Florin Dumitrescu, cu un mesaj amuzant din partea Cristinei, soția lui.

Salut, dragi followersi ai lui Florin. Sunt Cristina. Am avut o înțelegere cu cheful vostru preferat că dacă mai dansează în public, îl postez online! Drept urmare, de aia evit să ieșim în locuri cu muzică! Vizionare plăcută!”, a fost mesajul soţiei lui Florin Dumitrescu de pe Instagram.

Citeşte şi: Florin Dumitrescu, despre întoarcerea Ginei Pistol pe micul ecran, la MasterChef: „E mână de fier” / Exclusiv

Citeşte şi: Al patrulea bucătar pe care PRO TV l-a „furat” de la Antena 1, după Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ce salarii au jurații „MasterChef”

Florin Dumitrescu, mai relaxat ca niciodată după plecarea de la Antena 1

De când și-a mutat cariera de la Antena 1 la Pro TV, Florin Dumitrescu și colegii săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, par să aibă mai mult timp pentru relaxare. Recent, aceștia s-au întors în forță pe micile ecrane, în noul sezon MasterChef, dar asta nu înseamnă că viața lor este doar despre bucătărie. Florin și-a luat o pauză bine meritată de la cratițe și tigăi și a petrecut o seară relaxată alături de soția sa și prietenii apropiați, într-un restaurant de fițe din capitală.

Nu este prima dată când chef-ul surprinde cu apariții amuzante în afara platourilor de filmare. Fanii săi sunt obișnuiți să îl vadă în ipostaze neobișnuite pe rețelele de socializare, dar dansul de această dată a fost de-a dreptul inedit și a reușit să creeze un val de simpatie.

Citeşte şi: De ce își ține Florin Dumitrescu fiicele departe de bucătărie: „Mi-e frică să le prindă pasiunea asta”/ Exclusiv

Această postare a stârnit reacții haioase din partea urmăritorilor, care s-au grăbit să comenteze pe marginea mișcărilor „nebune” ale chef-ului: „Bineeee Chef! Mulțumim pentru imagini,” „Are talent! Poate îl ia Smiley în trupă,” „Nu doar rege în bucătărie, ci și rege pe ringul de dans!” și „Se mișcă bine dolofănelul„.

Ce clauză secretă există în contractul de la MasterChef semnat de Florin Dumitrescu

Deși Florin Dumitrescu se simte liber pe ringul de dans, la MasterChef lucrurile sunt ceva mai stricte. Recent, s-a aflat că cei trei chefi, Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea, au o clauză secretă în contractul lor de la Pro TV, care le impune să mențină același aspect fizic pe toată durata show-ului. Aceasta înseamnă că nu au voie să își schimbe radical look-ul, să se tundă sau să își vopsească părul, și chiar să evite fluctuațiile mari de greutate.

Această clauză vine ca o măsură pentru a păstra coerența vizuală a show-ului, iar chefii și-au asumat această responsabilitate, în ciuda presiunilor din partea fanilor care ar dori să îi vadă într-o altă lumină. Așadar, deși Florin Dumitrescu se distrează în afara bucătăriei, trebuie să respecte anumite reguli stricte atunci când își îmbracă uniforma de jurat la MasterChef.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton