Imaginea cu Aris Eram și Laura Giurcanu care a stârnit un val de reacții. Detaliul observat de fani

.

Aris Eram (20 de ani) și Laura Giurcanu (26 de ani) sunt din nou în atenția publicului, după apariția în mediul online a unei fotografii cu cei doi.

Aris și Laura vor fi protagoniștii celui mai nou episod Podcastito Express, difuzat pe Antena Play, unde vor participa la o sesiune de Q&A (Questions and Answers). Cu această ocazie, pe pagina de Instagram America Express a fost postată o poză cu ei doi, stând unul lângă altul și zâmbind publicului.

„S-au pupat înainteee!”

Nimic ieșit din comun până aici, doar că există un detaliu care a atras instant atenția internauților și a stârnit o mulțime de reacții din partea lor. În imagine, buzele lui Aris par să fie date cu un produs cosmetic pentru hidratare și luciu. În cazul Laurei, este evident că tânăra s-a dat cu luciu de buze, așadar mulți au început să se întrebe de ce are și Aris buzele lucioase. Unii internauți au presupus că foștii concurenți de la America Express s-ar fi pupat înainte de fi fotografiați și așa ar fi ajuns luciul de pe buzele Laurei pe ale fiului Andreei Esca.

„Mi se pare mie sau Aris are luciu de buze pe buze???”

„Glumești, nu? Care era probabilitatea să fie amândoi dați cu luciu de buze? Balsamul de buze pentru bărbați nu lucește așa tare…”

„S-au pupat înainteee!”

„Poate ne-am uitat prea mult la pozele de pe tricoul Laurei și ne joacă mintea feste…”

„Pai ea nu mai are luciu pe buza de sus și el are, ghiciți de ce!”

„Nu le stă rău împreună!” – sunt câteva dintre comentariile internauților.

Aris Eram, Laura Giurcanu și conexiunea dintre ei în America Express

Aris Eram și Laura Giurcanu au participat la sezonul din 2023 America Express. El a fost în echipă cu sora lui, Alexia Eram, iar Laura cu Sânziana Negru. Încă din primele etape ale show-ului, publicul a observat că între Laura și Aris s-a format o legătură specială. Colega de echipă a Laurei, Sânziana, a dat-o de gol declarând că ea și fiul Andreei Esca s-ar simpatiza.

Citeşte şi: Cine este Aris Eram de la America Express. Ce vârsta are, ce facultate urmează și cine este iubita lui

Citeşte şi: Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Dezvăluirile făcute de Sânziana Negru la America Express

Citeşte şi: Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Cum a apărut într-un videoclip The Weeknd și cine e iubitul ei

Citeşte şi: Laura Giurcanu și Aris Eram formează cel mai nou cuplu din showbiz. Imagini cu cei doi sărutându-se, după America Express

“Între Aris și Laura s-a creat o chimie acolo și au o legătură specială. Schimburi de inimioare și pupicuți” – a dezvăluit Sânziana Negru la testimoniale.

Iar Laura a confirmat că a fost complimentată de Aris.

„Mi-a zis: ‘wow, ce picioare!’. Și îmi trimite pupici. Azi când m-a văzut mi-a zis ‚Mi-a fost dor de tine!’. Am zis că și mie” – a relatat Giurcanu.

După competiție, cei doi au fost surprinși în București în timp ce luau masa în oraș, iar mai apoi au fost fotografiați în timp ce se sărutau în mașina influenceriței.

Laura a refuzat să confirme sau să infirme zvonurile legate de o idilă cu Aris: „Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton