Ilona Brezoianu se pregătește de nuntă: „Am depus actele”. Cine este iubitul actriței

.

Ilona Brezoianu (33 ani) se pregătește de nuntă. Actrița a anunțat pe rețelele de socializare că se ocupă cu planificarea celei mai importante zile din viața ei și că deja a depus actele la Starea Civilă. Aceasta și iubitul ei vor deveni în curând soț și soție.

Ilona Brezoianu se pregătește de nuntă

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei, urmează să devină soț și soție. Îndrăgita actriță, care este destul de discretă atunci când vine vorba de viața privată, a anunțat că urmează să se mărite. Iar evenimentul va avea loc în curând, întrucât aceasta a precizat că deja a depus actele la Starea Civilă.

Cum actele pentru încheierea căsătoriei se depun cu 11 zile calendaristice înainte, Ilona Brezoianu și iubitul ei vor semna, în mai puțin de două săptămâni certificatul de căsătorie.

„Am depus actele”, a scris actrița pe InstaStory, unde a distribuit și o imagine în care apare alături de partenerul ei, în timp ce pe fundal se auzea piesa „Love and marriage” a lui Frank Sinatra.

Apoi, aceasta a publicat o fotografie în care ține în mână un pahar de vin spumant, alături de mesajul „wedding planning” (n.r. plănuirea nunții).

Citește și: Dieta cu care actrița Ilona Brezoianu de la iUmor a slăbit rapid 4 kilograme

Citește și: EXCLUSIV Ilona Brezoianu, din culisele vieții de actriță. “Râsul este singurul și cel mai bun medicament pentru suflet”

Cine este iubitul Ilonei Brezoianu

Ilona Brezoianu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că iubitul ei nu este o persoană cunoscută, ci este monitor de schi.

„El mă vede în continuare ca o persoană normală, nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt, pentru că eu, de fapt, în momentul în care nu sunt în fața camerelor sau la emisiuni, sunt o persoană absolut normală. Mă îmbrac normal, nu cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, sunt un om exact așa cum eram și acum ani de zile, înainte să fiu cunoscută. Deci nu cred că este o surpriză”, a declarat actrița pentru Playtech.

Când a fost întrebată despre cum s-au cunoscut, ea s-a ferit să ofere multe detalii, însă a zis că el o știa și de la televizor. „Da, mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă, pe care nu avem timp acum să stau să ți-o povestesc pe toată”.

Citește și: Oana Moșneagu a lucrat în India înainte să devină actriță: „Eram ca un chinez într-o fabrică. M-am întors pe minus” / Exclusiv

Citește și: Cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand. Concurentul Asia Express și soția lui, Monica, o închiriază: „Simți că ești la terapie”

Florin Ristei vrea să cânte la nunta colegei sale

Florin Ristei și Ilona Brezoianu au făcut echipă la „Te cunosc de undeva”, iar artistul a declarat că, atunci când colega sa se va mărita, el îi va cânta la nuntă.

„Nu ne-am văzut să repetăm. Ar fi fost prea mult. Mă văd și la Neatza cu ea și la Te cunosc de undeva!, am cântat cu ea și la Sala Palatului, să mai facem și o pauză, zic. Să se mai vadă și cu iubitul ei, că s-a văzut mai des cu mine decât cu el. . Și o să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol”, a afirmat cântărețul pentru Antena Stars.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ilona Brezoianu

Sursă foto: Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la româna la Evaluare Națională 2024 și de la ora 13.00 rezolvarea subiectelor la romana- Evaluarea Nationala 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton