Ilinca Vandici, dezvăluiri despre revenirea pe micul ecran și viața alături de fiul ei: „Urmează surprize!” / Exclusiv

.

Ilinca Vandici s-a reinventat după divorț. A reușit să lase în urmă perioada grea și afișează un optimism molipsitor.  „Totul e ok!”, se limitează vedeta să spună despre acea perioadă. Acum toată grija ei este centrată pe Zian. Pentru fiul ei de șase ani, vedeta vrea să ajungă de Crăciun într-un loc cu multă zăpadă, de preferat în România. Până atunci, Ilinca Vandici se bucură de satisfacțiile pe care i le aduce podcastul pe care îl realizează și promite surprize și în televiziune.

Ilinca Vandici are planuri de revenire în televiziune, după ce emisiunea Bravo, ai stil! a ajuns la final. Între timp, vedeta Kanal D se bucură de timpul petrecut alături de fiul său, de proiectele pe care le are în online și așteaptă cu nerăbdare prima zăpadă.

Ilinca Vandici: „De Crăciun voi alege să merg undeva unde e zăpadă”

„Nu am făcut, deocamdată, planuri pentru sfârșitul anului.  Probabil că de Crăciun voi alege să merg undeva unde e zăpadă, așa mi-aș dori pentru Zian, sper să găsesc asta în România. De Revelion, sincer, nu m-am gândit deocamdată”, mărturisește Ilinca Vandici, pentru UNICA.ro.

Citeşte și: Ilinca Vandici, despre câștigurile din TV și online. „Știu ce merit” / Interviu exclusiv

Citeşte și Cum colaborează Ilinca Vandici și Andrei Neacșu în creșterea fiului lor, după despărțire: „Ne dăm interesul” / Video exclusiv

De ce a ales Ilinca Vandici o școală privată pentru Zian, fiul ei

Zian este la școală, în clasa 0, iar pentru el vedeta a ales învățământul privat. Ilinca Vandici admite că a avut mai multe motive pentru care a luat această decizie.

 „1. Pentru că metoda de predare este mult mai potrivită pentru el, pentru modalitatea în care este el ca și caracter, pentru felul în care reușește să acumuleze informații. Am ales o școală unde metodele de predare sunt extrem de lejere și se bazează mai mult pe practică, nu pe învățatul acela robotic. 2. E foarte aproape de casă. 3. Sunt bună prietenă cu Olga Gudynn, cea care este fondatoarea școlii”, spune prezentatoarea TV, la evenimentul BioNike.

Ilica Vandici recunoaște că fiul ei o surprinde în fiecare zi cu câte ceva, iar acum încearcă să se adapteze amândoi la noua etapă din viața lui.

„Acum suntem în etapa în care școala nu este despre joacă și distracție, este despre a învăța și e destul de dificil pasul acesta. Citesc și ascult o grămadă de specialiști, care vin cu sfaturi în acest sens, pentru că mi se pare că trebuie să ne informăm despre absolut orice. Tocmai de aceea avem atât de facil accesul la informație.

Sunt o mămică care adună și acumulează foarte multă informație în fiecare etapă a copilului, tocmai pentru a reuși să mă comport cum e mai bine pentru el. Suntem cumva în procesul ăsta de adaptare la noua perioadă din viața lui, și anume școala”, a povestit vedeta, la un eveniment, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Ben Affleck și Jennifer Garner, discuție aprinsă în plină stradă. La plecare, actorul a intrat cu mașina într-un alt vehicul

Citeşte și: Adina Alberts a plecat cu soțul ei, Viorel Cataramă, și cu fiica lor în Egipt. Imagini rare cu cei trei

Ilinca Vandici: Urmează suprize și pe partea de televiziune”

În privința parcursului ei în televiziune, Ilinca Vandici păstrează tăcerea. Dacă va continua show-ul Bravo, ai stil!, la Kanal D, sau va fi la cârma altui proiect, vedeta preferă să anunțe ceva mai târziu. Cu toate astea, promite surprize și la acest capitol.

„Cu siguranță, urmează surprize și pe acest palier. Deocamdată mă focusez foarte tare pe podcast, care funcționează foarte bine și care îmi aduce o mare satisfacție, o bucurie, pentru că sunt subiecte care nu au legătură cu lifestyle-ul lumii mondene. Nu are legătură cu articolele de presă, ci are legătură cu sufletul fiecărui om în parte, cu experiențele pe care el le trăiește, bune și rele, cu învățămintele pe care le-a tras și în mod special cu evoluția personală a fiecăruia.

Mi se pare că e momentul să facem asta și sunt foarte fericită că reușesc și găsesc oameni care sunt deschiși să vorbească, să împărtășească. Momentan mă focusez pe asta, dar urmează suprize și pe partea de televiziune”, susține ea, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook, Kanal D

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton