Ilie Năstase, dezvăluiri despre averea sa: „În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac”. Care este cel mai mare regret al fostului tenismen

.

Ilie Năstase, în vârstă de 77 de ani, a vorbit deschis despre averea pe care a acumulta-o, precizând că în România el nu este vedetă, la fel cum este văzut în afara țării. Mai mult, fostul jucător de tenis spune că se consideră „sărac”. Acesta a făcut declarațiile surprinzătoare în cadrul podcastului „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar.

Ilie Năstase se consideră „sărac”

Ilie Năstase susține că în România el nu se percepe ca fiind o persoană bogată sau populară. Fostul sportiv spune că este văzut ca o vedetă doar în afara granițelor. De asemenea, acesta a precizat că nu are averea care s-a speculat în ultimii ani, iar acest lucru este susținut de acțiunile sale.

„Eu mă consider o vedetă în străinătate. În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac. Când văd despre ce bani se vorbește, ce sume și milioane… te sperii. Un om bogat este cel care nu se uită la restaurant la prețuri, poate să își ia ce mașină vrea”, a declarat Ilie Năstase.

Fostul jucător de tenis spune că pentru el cea mai importantă este sănătatea și nu lucrurile materiale.

„Mai importantă e sănătatea. Restul lucrurilor sunt niște jucării pe care le obținem cu eforturi și le lăsăm altora să se joace cu ele, atunci când plecăm”, a subliniat Năstase în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Soția lui Ilie Năstase, emoționată de filmul despre viața tenismenului. „Am plâns la final”

Citește și: Emma Năstase, fata cea mică a Amaliei și a lui Ilie Năstase, a fost admisă la University of St Andrews, unde au studiat Prințul William și Kate Middleton

Care este cel mai mare regret al lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut o carieră uluitoare pe terenul de tenis, devenind rapid unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970. Însă, o astfel de activitate atrage după sine și lucruri mai puțin plăcute. Celebrul sportiv român are cinci copii și spune că se înțelege foarte bine cu toți, însă are un mare regret legat de fiica lui cea mare, Nathalie, acum în vârstă de 49 de ani.

Întrebat de Mihai Morar de care dintre cei cinci copii este cel mai apropiat, Năstase a răspuns: „De toți. Cu cei cu care am petrecut mai mult timp după ce nu am mai jucat. Pentru că prima fată, Natalie, cu ea n-am petrecut mult timp pentru că eram pe circuit. Ăsta e regretul, că nu poți să stai cu copiii dacă faci ce am făcut eu. Și ca să-i iei pe circuit cu tine, când e la școală, nu e bine”.

„Cu Emma și Alessia sunt mai mult aici, în București. Alessia e în Franța, la facultate. Cealaltă vrea să meargă și ea la facultate”, a spus Ilie Năstase despre fetele pe care le are din căsnicia cu Amalia Năstase.

Citește și: Ilie Năstase și soția lui, Ioana, au fugit în Turcia pentru a marca un moment important: „Stăm la cel mai frumos hotel”

Citește și: Liliana Ștefan, fosta parteneră a lui Dan Bittman: „Sunt o mamă implicată, ceea ce îmi dă o stare de relaxare în raport cu fiii mei” / Exclusiv

Fostul sportiv își dorește să devină din nou tată, la 77 de ani

Ilie Năstase este însurat în prezent cu Ioana Năstase, în vârstă de 48 de ani. Acesta a dezvăluit că încearcă să devină părinți, întrucât soția sa își dorește foarte mult să devină mamă.

„Care e cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată și cu care nu ai fost niciodată?”, l-a întrebat Mihai Morar pe Ilie Năstase.

„Toate femeile sunt frumoase, dar cea mai, cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios. Acum noi încercăm să avem și un copil”, a precizat fostul jucător de tenis în podcastul „Fain și Simplu”.

„Da, e persoana care e cu mine acum. Și nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua, căci ultima, cu cine mergi la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine împarți ziua, și săptămâna, și luna, și anul. Eu așa simt și așa cred”, a subliniat Ilie Năstase.

Acesta a explicat că soția lui își dorește să devină din nou mamă, deși are deja o nepoată din partea fiului ei, în vârstă de 27 de ani.

„Da, ea vrea. Ea vrea neapărat. Ea are o nepoțică, băiatul ei are 27 de ani, Ioana are o nepoțică de 5 ani și ea vrea să aibă o fetiță neapărat, că a avut un băiat. Și vrea o fetiță, dar nu știu, vedem cum evoluează, să vedem cum putem face să avem și o fetiță. E foarte mândră de băiatul ei, cred că tot ce a realizat ea în viață i-a lăsat copilului”, a precizat Ilie Năstase.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ilie Năstase

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton