Ileana Lazariuc a părăsit România cu cei doi copii pe care îi are cu Ion Țiriac Jr. Dezvăluirile făcute de Lili Sandu / Video

.

Ileana Lazariuc nu mai locuiește în România. Fosta soție a lui Ion Țiriac Jr. și-a luat cei doi copii și a părăsit de tot țara, creându-și o nouă viață pe meleaguri mai calde, în Dubai. Dezvăluirea a fost făcută de Lili Sandu, una dintre cele mai bune prietene ale fiicei Anastasiei Lazariuc.

Ileana Lazariuc, în vârstă de 41 de ani, a divorțat în anul 2017 de Ion Țiriac Jr., iar de atunci a ales să stea departe de luminile reflectoarelor. În 2022, aceasta a fost surprinsă în compania lui Matei Stratan, apărând zvonuri referitoare la o posibilă relație între cei doi.

Ileana Lazariuc s-a mutat din România în Dubai, cu copiii pe care îi are cu Țiriac jr.

Ileana Lazariuc, pe numele ei adevărat Elena Crigănuță, a făcut parte din trupa Triniti, alături de Andreea Crișan și Lili Sandu. Aceasta din urmă a povestit ce s-a întâmplat cu cele două foste colege de trupă, care nu mai locuiesc în România.

Invitată în podcastul „Lucruri Simple” realizat de Horia Brenciu, Lili Sandu a dezvăluit că atât Andreea cât și Ileana și-au refăcut viețile departe de țara noastră.

Întrebată de Horia Brenciu dacă mai ține legătura cu fostele ei colege, Lili a răspuns afirmativ. În acel moment, ea a povestit și ce s-a întâmplat cu ele.

Lili Sandu a dat-o de gol pe fosta noră a lui Ion Țiriac

„Andreea Crișan e prin San Francisco, lucrează în Sillicon Valley. Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a precizat Lili Sandu.

Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” nu a spus când a făcut Ileana Lazariuc acest pas și nici care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale.

Citește și: Anastasia Lazariuc, despre Ileana Lazariuc și nepoți: „E dreptul copiilor să facă ce vor, noi îi aducem pe lume, dar nu-i și dirijăm”

Citește și: Cum a slăbit Florin Dumitrescu. Dieta 3-3-3 cu care a dat jos 10 kilograme în trei săptămâni

Ileana Lazariuc, surprinsă cu Matei Stratan

În noiembrie 2022, Ileana Lazariuc a fost surprinsă luând masa în oraș împreună cu Matei Stratan, Lili Sandu și soțul acesteia, Silviu Tolu.

După divorțul de Ion Țiriac Jr., artista nu s-a mai afișat cu niciun bărbat în spațiul public. Asta până când a apărut la brațul lui Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea. Apoi s-a zvonit că cei doi ar fi fost împreună de aproximativ un an. De atunci, fiica Anastasiei Lazariuc și omul de afaceri nu au mai fost văzuți împreună.

Mai mult, în vara anului trecut, Matei Stratan ar fi început o relație cu Iana Budeanu, fiica unui om de afaceri, cu care a fost văzut deseori în oraș.

Anul 2024 o găsește pe Ileana Lazariuc în Dubai, alături de cei doi băieți pe care îi are din căsnicia cu Ion Țiriac Jr.

Citește și: „Fără mine, Survivor nu ar exista. Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa”. Andreea Tonciu, criză de plâns la Survivor All Stars și schimb dur de replici cu Elena Ionescu

Citește și: Dana Budeanu, remarcă jignitoare la adresa Monicăi Bîrlădeanu. „Înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă!”

Artista și Ion Țiriac Jr. s-au separat după 17 ani

Ileana Lazariuc și Ion ȚIriac Jr. au format un cuplu timp de 17 ani. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 2009, când s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi.

În 2008 a venit pe lume primul lor copil, Alexandru, acum în vârstă de 16 ani. Familia lor s-a mărit în 2009 când Ileana l-a născut pe Nicholas, care pe 19 iunie va împlini 15 ani.

În 2017 relația lor s-a încheiat definitiv, când au semnat actele de divorț. Totuși, despre această despărțire s-a aflat de abia în anul 2019, moment în care au dat și o declarație comună.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au declarat la vremea respectivă Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ileana Lazariuc

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton