Ileana Badiu a ajuns să cântărească 42 de kg la 1,72 m din cauza depresiei: „M-am trezit dintr-odată singură” / Video

.

Ileana Badiu a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o depresie severă, în urma căreia a ajuns să cântărească 42 de kilograme la 1,72 m.

Actrița a împărtășit comunității sale online un moment de cumpănă din viața ei. La doar 26 de ani, Ileana Badiu și-a pierdut tatăl din cauza leucemiei. Ulterior, mama ei, de profesie diplomat, a plecat să lucreze în străinătate.

Ileana Badiu s-a confruntat cu o depresie severă: „Am clacat”

Ileana Badiu a povestit pe rețelele sociale că s-a trezit dintr-odată singură și cu niște griji despre care va povestit mai multe cu o altă ocazie. Din cauză că și-a pierdut un părinte, iar pe celălalt nu l-a mai avut aproape într-o perioadă dificilă din viața ei, actrița nu mai mânca și nu mai dormea.

Într-un videoclip postat pe Instagram, una dintre prietenele actriței, Ana Bitu, a întrebat-o: „Apropo de boală, Ileana, mai ții minte când aveai 42 de kg de la depresie și nu mâncai absolut nimic?”.

Citește și: Ileana Badiu vorbește despre sacrificiile făcute în relația cu soțul: „Au fost momente în care mă întrebam dacă are sens”/ Exclusiv

Citește și: Ileana Badiu merge la detox cu soțul. Schimbările pe care le-a observat după acest proces

„Brusc mi-am pierdut cumva familia”

„Mai țin minte… mai țin minte pentru că aveam 26 de ani și brusc mi-am pierdut cumva familia. Tatăl meu a murit, făcând leucemie. Tatăl meu a fost medic. A salvat pe toată lumea din jurul meu, numai că pe el însuși nu a putut să se salveze. Simultan cu acest moment mama mea a plecat din țară, lucrând în străinătate ca diplomat. Și eu m-am trezit dintr-odată singură și cu niște griji despre care o să vă povestesc. Am clacat și am făcut o depresie severă, diagnosticată medical. Pur și simplu nu mai mâncam, nu mai dormeam. Ana a fost lângă mine. Am depășit acel moment pentru că viața este formată din bune și rele. Important e să le depășești”, a spus Ileana Badiu.

În descrierea postării, actrița a punctat că viața ne încearcă pe toți, dar că este foarte important să mergem mai departe. Ileana Badiu a ales să vorbească despre o perioadă extrem de dificilă din viața ei tocmai pentru a-și motiva urmăritorii să se vindece și să se bucure de viață.

Citește și: Ileana Badiu și soțul ei, Cătălin, marchează 15 ani de căsnicie. Minunea pe care au trăit-o după nuntă 

Citește și: Schimbările cu care s-a confruntat Ileana Badiu la menopauză: „Aveam 43 de ani și mai degrabă mă vedeam cu Alzheimer”

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

Ileana Badiu și doctorul Cătălin Badiu formează un cuplu din 2003. Perechea s-a căsătorit în 2008 și are un fiu, Sasha, în vârstă de 14 ani. Ileana și Cătălin s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină. Timp de 11 ani, Cătălin s-a pregătit profesional în Germania.

În primăvara anului 2022, în emisiunea „La Măruță”, Ileana Badiu a dezvăluit că a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă. Înainte ca ea și Cătălin să se căsătorească, actrița a mers la o reputată clinică specializată în infertilitate din Germania, unde a primit verdictul că nu va putea concepe niciodată.

„Am hotărât să ne căsătorim și, la nunta noastră, părintele de suflet a zis foarte relaxat: «O să ai un copil, fii fără nicio grijă». După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată. Sasha a fost o minune”, a declarat Ileana Badiu, pentru sursa citată.

Foto: Instagram/Ileana Badiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton