Iana Novac de la A.S.I.A și soțul ei, în doliu. Familia artistei, lovită de tragedie: „A decedat chiar în seara spectacolului”

.

Iana Novac de la A.S.I.A și familia ei au trecut printr-o mare suferință în ultimele luni. Artista și-a pierdut soacra chiar la sfârșitul spectacolulul pe care l-a susținut la sfârșitul anului trecut la Ateneu.

Iana Novac a trebuit să își aline în acest timp soțul, tenorul Octavian Dobrotă fiind sfâșiat de pierderea mamei, dar să își susțină și copiii să depășească momentul despărțirii de bunica lor.

Familia Ianei Novac, în doliu

„Am încheiat anul printr-un concert grandios la Ateneul Român, apoi am trecut printr-o perioadă destul de dureroasă. Soacra mea a decedat chiar în seara spectacolului. A fost o perioadă foarte grea pentru soțul meu, sărbătorile au fost altfel față de cum erau de obicei, însă mergem înainte. Sunt fericită că și copilașii mei au cunoscut-o pe bunica lor și o țin minte”, a mărturisit Iana Novac, conform Spynews.ro.

„Am știut cu o săptămână înainte că soacra mea va pleca dintre noi”

Artista se aștepta la tragedia care le-a lovit familia. Ianna Novac și soțul ei au susținut un concert în decembrie la Ateneu, apoi s-au îndreptat către casă. La scurt timp, cea care i-a înconjurat cu atâta dragoste s-a stins.

„Am știut cu o săptămână înainte că soacra mea va pleca dintre noi. Așteptam din oră în oră. Bineînțeles că instinctul de mamă a așteptat ca și noi să terminăm spectacolul. În momentul în care am coborât de pe scenă, am ajuns acasă, ea a plecat”, a mai adăugat artista.

Citeşte și: Loredana Groza, apariție de senzație împreună cu Iulia Vântur, în India. Cum s-au fotografiat cele două: „Când se adună fetele… lele!”

Citeşte și: Sarah Ferguson, diagnosticată și cu cancer de piele. Ducesa a aflat în urmă cu câteva luni că are cancer la sân

Citeşte și: Flavia Mihășan, primele declarații după despărțirea de tatăl copiilor ei, Marius Moldovan: „Ne respectăm și ținem unul la altul”

Citeşte și: Cum arăta Andreea Esca în copilărie. Imagini pe care știrista Pro TV nu le-a mai făcut publice: „Eram cu râsul, și când eram băiețel”

Ianna Novac: „Nu i-am ferit pe cei mici de cele întâmplate, nu mi se pare normal să îi ferim”

Iana Novac le-a vorbit copiilor despre pierderea bunicii lor, pentru că a vrut ca ei să cunoască adevărul, dar a încercat să nu îi împovăreze cu acest moment. Cu toate astea, Erika, fiica ei, și-a dorit să fie prezentă la înmormântare, iar vedeta nu i-a putut refuza acest lucru.

„Nu i-am ferit pe cei mici de cele întâmplate, nu mi se pare normal să îi ferim. Copiii trebuiesc căliți de mici, introduși în viață. Sigur, contează foarte mult cum le prezinți momentul și cum le spui. I-am spus Erikuței, care are 10 ani: „Știi că mamaie a plecat la Domnul…” Nu am vrut să folosesc cuvinte mai dure.

Mi-a spus că vrea să meargă și ea să o vadă, am luat-o la înmormântare, a reacționat normal. Și-a luat jucăriile primite în dar de la ea și a spus că nu o să se despartă niciodată de ele”, a povestit soprana.

Iana Novac: „Pe cel mic nu l-am dus la înmormântare”

Fiul artistei, Alexandru, care are doar patru ani, a rămas, însă, acasă. El știe că mamaie nu mai este, iar cei doi artiști încearcă acum să îl obișnuiască cu noua trăire și să îi fie alături în această etapă din viață.

„Pe cel mic nu l-am dus la înmormântare, pentru că este prea mic și nu am fi putut să ne ocupăm de el acolo. În schimb și el știe că mamaie a plecat la Domnul, nu știu cât înțelege la 4 anișori, însă ideea este că știe că mamaie nu mai este. Cred că ar fi bine să îi învățăm pe copilașii noștri să fie puternici de mici”, a mai spus Iana Novac.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton