Horia Vârlan a dat bucătăria pe actorie: „Atmosfera de la filmări nu mi-a fost deloc străină”

.

Horia Vârlan a renunțat, pentru scurt timp, la bucătărie. Simpaticul bucătar, care a cucerit publicul prin comentariile sale amuzante din timpul emisiunii „Cireașa de pe tort”, a devenit acum actor. Acesta a primit un mic rol într-un film produs de Alin Panc.

Deși i-a plăcut să joace într-o peliculă, chef-ul nu stă prea mult de adevărata sa pasiune, gătitul. Cât despre atmosfera de pe platoul de filmare, acesta a spus că nu i-a fost deloc străină, întrucât a participat la mai multe emisiuni culinare difuzate de Prima TV.

Horia Vârlan a primit un rol într-un film

După ce a fost juratul câtorva emisiuni cu specific culinar, a venit timpul ca Horia Vârlan să accepte o nouă provocare. Îndrăgitul bucătar a spus „Da” primului său rol într-un film, „Dragoste pe muchie de cuțit”, ce va avea premiera în curând, în cinematografele din țară.

„Am avut un rol mic, cu doar o zi de filmare, de fapt câteva ore. Eu şi Alin (n.r. Panc – producătorul filmului) ne cunoaştem de multă vreme şi am făcut multe evenimente împreună. Acum mulţi ani a venit şi el la mine în emisiune. Aşa că m-am bucurat să fiu parte din acest proiect. Am filmat mai mult cu actorii care interpretează în film rolurile principale ale îndrăgostiţilor. Rolul meu este al unui specialist, dar nu joc propriul rol. Deşi sunt la primul meu rol într-un film, atmosfera de la filmări nu mi-a fost deloc străină. Era agitaţie mare, pentru că toţi erau foarte implicaţi în ceea ce făceau”, a declarat Horia Vârlan pentru Pagina de Media.

Citește și: Când s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea după ce fostul soț și-a refăcut viața personală

Citește și: Gabi Bădălău, detalii despre procesul intentat de Claudia Pătrășcanu: „Zice că vreau să fug cu copiii din țară”

Cu ce se ocupă în prezent Horia Vârlan

Deși nu mai apare la televizor, Horia Vârlan nu a renunțat la pasiunea sa pentru bucătărie, pe care vrea să o transmită și celor din jur. Acesta predă cursuri de gastronomie la Liceul Tehnologic Cezar Nicolau din Brănești și deține și o firmă de consultanță și catering.

„Din toamna anului trecut am început să predau la liceul tehnologic Cezar Nicolau, din comuna Brănești, unde locuiesc. Predau partea asta de gastronomie, de bucătărie. Mai am firma mea de consultanță, de catering, pe care o am de 20 de ani, vând mâncare. Am și site și pagină de Facebook unde mă puteți găsi și puteți comanda atât pentru Florii, meniu personalizat, cât și pentru sărbătorile de Paște. În fiecare zi facem meniuri speciale, de evenimente, meniul zilei, avem câteva firme aici și le trebuie și lor câte 100 de preparate zilnic”, a povestit chef-ul pentru Click.

Acesta a dezvăluit și care a fost motivul pentru care a rneunțat la televiziune.

„S-a terminat cu televiziunea, n-am mai făcut nimic cu Prima TV pentru că nu mi-a mai convenit combinația și anturajul. În rest, nu m-a mai solicitat nimeni, probabil vor alt gen de specialiști. Mi-au zis foarte mulți telespectatori, foarte des, dar bag seama că nu mai sunt pe gustul producătorilor de emisiuni. Probabil că se caută altceva”, a precizat Horia Vârlan.

Citește și: Cât a costat operația pe care Valentin Sanfira a făcut-o în Italia: „Stăteam cu piciorul rupt, Codruța plângea”

Citește și: Gestul cu care Ana Baniciu și-a surprins invitații la nuntă. Cum a apărut artista la propria petrecere / Video

Povestea filmului „Dragoste pe muchie de cuțit”

Filmul „Dragoste pe muchie de cuţit” spune povestea a doi tineri care se îndrăgostesc şi trebuie să lupte pentru dragostea lor, pentru că fac parte din două familii rivale. Viaţa lor este şi mai dificilă, pentru că mărul discordiei este o reţetă secretă bine păzită, reţeta ursului de mămăligă, o reţetă de legendă păstrată în familia băiatului de o mie de ani. Personajul-chieie care deţine acest secret mult râvnit de ceilalţi este Mama Maia.

Filmul „Dragoste pe muchie de cuţit” îi are în rolurile principale pe Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alexandru Pop alias văru Săndel, Alin Panc, Gabriela Popescu, Cosmin Şofron, Natalia Mateuț, Sînziana Sooper şi Chef Samuel.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Horia Vârlan

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton