Holy Molly, surpriză de proporții la cununia Larisei Iordache cu Cristian Chiriță. Detaliul emoționant pe care nimeni nu l-a trecut cu vederea

.

Holy Molly și Zodier au fost elementul surpriză la cununia civilă a fostei gimnaste Larisa Iordache și a lui Cristian Chiriță, campion la tenis de masă. Îndrăgostiții au fost surprinși de cei doi artiști, care au apărut pe neașteptate la petrecere, pentru a le cânta live cea mai nouă colaborare a lor, piesa Fericit.

Larisa Iordache, surprinsă de Holy Molly la nunta cu Cristian Chiriță

TikTok-ul a jucat un rol important în aducerea artiștilor la mult așteptatul eveniment. În așteptarea uneia dintre cele mai importante zile din viața ei, Larisa Iordache a distribuit pe pagina ei de TikTok un filmuleț cu ea și logodnicul ei, în ultimele pregătiri pentru marele eveniment, folosind ca fundal sonor piesa lui Holy Molly și Zodier. „Fericit” este un manifest al unei iubiri puternice, așa că Holy Molly și Zodier au decis că ritmurile piesei trebuie să se audă live.

Astfel, cei doi artiști i-au luat prin surprindere pe Larisa Iordache și Cristian Chiriță în momentul în care au ajuns la petrecerea și le-au cântat live „Fericit”.

Fericiți și emoționați peste măsură, mirii au dansat pe piesa lui Holy Molly.

Larisa Iordache a anunțat sâmbătă, 8 iunie, că s-a căsătorit cu iubitul ei printr-o postare pe pagina sa de Instagram.

„Soţul şi Soţia Chiriţă. După mulţi ani de provocări şi victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru altul”, a notat sportiva pe rețelele de socializare.

„Sunt diferite emoţiile faţă de JO, aici a fost ceva nou şi foarte frumos. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment”, a mai scris Larisa Iordache.

Citește și: Larisa Iordache, primele declarații despre nunta cu Cristian Chiriță: “Ne-a luat totul ca un val fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”/ Exclusiv

Citește și: Larisa Iordache, despre viața de sportiv de performanță: „Au fost momente în care îmi doream să fiu doar un copil” / Video

Sportiva a pregătit un scaun plin de flori pentru mama ei decedată

Larisa Iordache nu a uitat în ziua în care s-a căsătorit cu Cristian Chiriță de cea care i-a dat viață și a făcut un gest emoționant la eveniment. Mama sportivei, Adriana Iordache, a încetat din viață în 2021, după ce s-a luptat cu un diagnostic cuplit.

Astfel, Larisa a pregătit un scaun plin de flori albe și roz, alături de un mesaj emoționant, dedicat mamei sale, care i-a fost alături din Ceruri, în această zi importantă.

„Știu că erai azi aici, alături de noi, dacă raiul nu era atât de departe”, este mesajul care a fost înrămat și așezat pe scaunul dedicat mamei sportivei.

Citește și: Cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand. Concurentul Asia Express și soția lui, Monica, o închiriază: „Simți că ești la terapie”

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani. Ce imagine a publicat cu el fratele regretatei artiste

Ce meniu au pregătit Larisa Iordache și Cristian Chiriță pentru invitați

La cununia civilă ce a avut loc pe 8 iunie, Larisa Iordache a ales să poarte o rochie mini, albă, cu mâneci evazate, pe care a accesorizat-o cu o pereche de tocuri albe.

Mirii au avut grijă ca invitații lor, printre care s-au aflat Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan și Monica Roșu, să se bucure și de un meniu echilibrat, bazat pe preparate sănătoase.

Masa a început cu tartar de ton și salată de avocado cu creveți. Gustarea caldă a constat în pește, lup de mare, iar la felul principal s-a servit piept de curcan marinat în iaurt grecesc, cu portocale în crustă de migdale, piure de trufe, Oyster King și sos de turmeric.

În timpul cununiei a început și să plouă, semn de bogăție și noroc.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la nunta Larisei Iordache cu Cristian Chiriță

Sursă foto, video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton