Hilary Duff, total schimbată de când e însărcinată. Cum s-a afișat actrița la cumpărături

.

Hilary Duff s-a bucurat de o ieșire la cumpărături în LA, zilele trecute, în timp ce se pregătește pentru sosirea celui de-al patrulea copil. Actrița de 36 de ani purta o pereche de colanți și un maiou, care îi evidenția burtica în creștere.

Spre deosebire de alte vedete care se străduiesc să nu se îngrașe foarte mult în această perioadă, Hilary Duff a luat ceva kiligrame în greutate.

Hilary Duff așteaptă al patrulea copil

Vedeta avea papuci în picioare, iar în mână ținea o pungă de la un magazin alimentar.
Actrița a fost căsătorită în trecut cu Mike Comrie din 2010 până în 2016 și au un fiu pe nume Luca, de 11 ani.

Ea și muzicianul Matthew Koma, în vârstă de 36 de ani, pe care l-a cunoscut în 2015, și-au întâmpinat fiicei, pe Banks, în vârstă de cinci ani, în 2018 și pe Mae, acum în vârstă de doi ani, în 2021. Cei doi sunt căsătoriți din 2019.

Hilary Duff are o altă imagine de când e însărcinată

Hilary Duff arăta spectaculos înainte să rămână însărcinată, iar asta pentru că respecta o rutină de antrenament riguroasă. Vedeta mergea la sala de sport de patru până la cinci ori pe săptămână și urma exerciții de forță și stabilitate pentru creșterea masei musculare.

Hilary Duff miza mai mult pe ridicarea greutăților decât pe cardio. Acum, toată această poveste a rămas în trecut, pentru că Hilary are de tras care să revină la formele de dinainte.

Citeşte și: Iana Novac de la A.S.I.A și soțul ei, în doliu. Familia artistei, lovită de tragedie: „A decedat chiar în seara spectacolului”

Citeşte și: Elena Lasconi, adevărul despre relația cu fiica ei, Oana: „Nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta!”

Citeşte și: Anamaria Prodan a slăbit 4 kg într-o săptămână. Ce face pentru a-și menține silueta. „Înainte mergea în Turcia”

Citeşte și: Reese Witherspoon a împărțit Internetul în două cu acest desert cu zăpadă. „Este murdară. Yuck!” Ce spun experții despre consumul de zăpadă

Citeşte și: Flavia Mihășan, primele declarații după despărțirea de tatăl copiilor ei, Marius Moldovan: „Ne respectăm și ținem unul la altul”

Citeşte și: Camelia Potec, ținută surprinzătoare la botezul celui de-al doilea copil. Evenimentul a avut loc în mare secret

Hilary Duff nu mai încape în blugi

Vedeta, care așteaptă al patrulea copil, a dezvăluit pe Instagram că nu mai poate purta o pereche de blugi datorită burticii ei în creștere.

Ea a împărtășit un selfie care ilustrează acest lucru, Hilary Duff și-a arătat pantalonii complet desfăcuți și burtica proeminentă. În fotografie, Duff închide ochii și se sprijină de un perete în timp ce își sprijină o mână pe sarcină. În cealaltă mână, ea ține telefonul pentru a face o poză. 

Foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton