Heidi Klum, într-un bikini aproape invizibil, la 51 de ani. Cum s-a filmat supermodelul / Video

.

Heidi Klum a lăsat foarte puțin loc imaginației într-un bikini revelator cu imprimeu de ghepard, în timp ce se bucură de o escapadă tropicală alături de soțul ei Tom Kaulitz. Supermodelul în vârstă de 51 de ani a distri buit pe rețelele de socializare imaginile cu costumul de baie sexy, pe care l-a accesorizat cu un lanț de abdomen.

Heidi Klum, apariție sexy într-un costum de baie aproape invizibil

După ce în weekend a sărbătorit 5 ani de căsnicie cu Tom Kaulitz, Heidi Klum a decis să meargă la plajă cu soțul ei îmbrăcată într-un costum de baie revelator. Supermodelul a distribuit pe rețelele de socializare un clip scurt în care își prezintă silueta de invidiat, în costumul care a lăsat prea puțin loc imaginației.

Heidi s-a filmat în timp ce mergea spre cameră și se juca cu părul ei blond. În timp ce se pregătea să ajungă pe plajă, modelul a glumit că nu era sigură despre cum vor arăta „acele linii de bronz”, făcând referire la costumul ei miniscul.

Luni, ea a postat și o înregistrare cu ea și Kaulitz făcând baie împreună în mare și savurând masa pe plajă. Cei doi au plecat într-o vacanță romantică pentru a sărbători cei cinci ani de mariaj.

Citește și: Heidi Klum și fiica sa, ședință foto în lenjerie intimă. Cum arată Leni Klum la 18 ani

Citește și: Heidi Klum, fotografiată în ipostaze tandre, pe plajă, alături de soțul ei, cu 17 ani mai tânăr

Supermodelul și Tom Kaulitz au sărbătorit aniversarea căsniciei

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit legal timpul unei ceremonii private în februarie 2019, iar mai târziu în același an, pe 3 august, vedetele au organizat o ceremonie de nuntă mai mare pe un iaht spațios, în Capri.

Cei doi s-au logodit după doar un an de relație. Modelul împărtășește adesea imagini cu soțul ei în mediul online.

Luna trecută, cei doi s-au fotografiat ținându-se de mână în timp ce se aflau în avion.

Klum a fost căsătorită anterior cu cântărețul britanic Seal, cu care are patru copii: Henry, de 18 ani, Johan, de 17 ani și Lou, de 14 ani. În timpul căsătoriei lor, Seal a adoptat-o și pe fiica modelului, Leni, acum în vârstă de 20 de ani. La momentul adopției, Leni avea doar 5 ani.

Citește și: Laurențiu Duță și soția s-au cunoscut în copilărie și sunt împreună de 30 de ani: „Îmi plăcea de Ianula pentru că era foarte retrasă, nu-mi dădea niciun semnal că ar vrea să ajungă la mine” / Exclusiv

Citește și: Meghan Markle, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Ce spune limbajul trupului ducesei de Sussex, în cel mai nou interviu

Cum se menține Heidi Klum în formă

Într-un interviu din 2021, Heidi Klum a dezvăluit ce dietă urmează pentru a se menține în formă.

„Încerc să mănânc foarte sănătos. Mâncăm cam la 18:00 până la 18:30, (și să avem) mâncare gătită acasă. Este foarte important să știi ce mănânci”, spunea atunci supermodelul.

„Îmi place mâncarea sănătoasă; Chiar nu mănânc mult fast-food. Îmi place să fiu în formă și îmi place să mă simt în formă. Știu că atunci când m-am îngrășat puțin… m-am simțit leneșă. Am spus: „Nu, trebuie să fiu iar în formă””, a afirmat Klum.

Anul trecut, însă, ea a precizat că nu consumă decât 900 calorii pe zi, ridicând mai multe semne de întrebare în mediul online. În urma reacțiilor, ea a insistat pe Instagram că „nu a fost niciodată nevoită să numere caloriile”.

Heidi a spus anterior că nu mai urmează o dietă „disciplinată”, în ciuda problemelor alimentare pe care le-a avut în trecut.

Ea a spus pentru Red Magazine că este în sfârșit „mulțumită de cine sunt”, precizând că acum poate alege „lucrurile potrivite” atunci când vine vorba de obiceiurile ei alimentare.

În 2023, supermodelul s-a urcat pe cântar și le-a arătat tuturor că are doar 62.5 kilograme.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu Heidi Klum în costumul de baie sexy

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton