Harry și Meghan s-au certat și cu Elton John? Artistul a fost bun prieten cu Prințesa Diana și i-a sprijinit tot timpul pe duci

.

Un expert regal speculează că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi fost dați la o parte de Elton John după ani de prietenie. 

Meghan și Harry, care locuiesc în Montecito, California, nu au fost văzuți la petrecerea dată în cinstea Premiilor Oscar de artist, unde participă numeroase celebrități de la Hollywood. 

Tom Bower, autor și expert regal, sugerează că absența ducelui și a ducesei de la eveniment arată că influența lor la Hollywood este în scădere.  Cu toate astea, nu se știe dacă au respins invitația sau pur și simplu au fost scoși de pe lista invitaților.  „Nici nu au fost invitați la petrecerea lui Elton John pentru Oscar. Ei chiar sunt nimeni la Hollywood!”, a spus Bower.

Elton John a fost la nunta lui Harry cu Meghan

Sir Elton a fost un sprijin constant pentru Harry și a cântat la nunta lui cu Meghan în 2018, la Windsor. 

Anul trecut, cei doi au împărtășit un mesaj pentru Elton John înainte de concertul său de adio de pe Stadionul Dodgers. Ducele și ducesa de Sussex au apărut într-o compilație video în care mai multe vedete îi aduceau un omagiu lui Sir Elton înaintea concertului, care a fost difuzat în direct de Disney+.

În clipul, care părea să fi fost filmat la birourile Archewell, Prințul Harry spune: „Îți mulțumesc că ai fost prietenul mamei. Îți mulțumim că ne ești prieten, îți mulțumim că ești prieten cu copiii noștri”.

„Suntem recunoscători că am putut să te vedem și în turneul tău de rămas bun. Acesta nu va fi ultimul tău concert și știm asta. Te iubim și te felicităm pentru cariera ta incredibilă”.

Clipul se termină cu cu Meghan care își așază capul pe pieptul lui Harry și aruncă un zâmbet către cameră.

Elton John a fost prieten bun cu Prințesa Diana

Sir Elton a fost bun prieten cu Prințesa Diana și a menținut o relație strânsă cu Ducele după moartea ei, în 1997. Artistul și soțul său, David Furnish, s-au numărat, de asemenea, printre numeroșii invitați la nunta lui Harry și Meghan din mai 2018.

Ducii de Sussex au vizitat casa de 15 milioane de lire sterline deținută de Sir Elton John și David, cu vedere la Promenade des Anglais, în timpul vacanței lor pe Riviera Franceză, în august 2019.

Călătoria la Nisa a avut loc la scurt timp după ce Harry și Meghan s-au întors cu un avion privat în Marea Britanie din Ibiza, după o pauză de șase nopți pe insula spaniolă pentru a marca cea de-a 38-a aniversare a ducesei. Ulterior, Elton a lansat o declarație prin care apăra cuplul, spunând că a plătit pentru avionul privat.

Elton John, o stâncă pentru Meghan și Harry

Descris drept „o stâncă” pentru rebelii regali, Sir Elton i-a apărat pe aceștia după ce au fost acuzați că au utilizat patru avioane private în 11 zile, în 2019, și a numit-o pe Prințesa Diana o prietenă dragă.

„Elton vorbește cu Harry și Meghan în fiecare zi. El este o inspirație”, a declarat o sursă regală pentru Mirror, în 2020. „El este un sprijin constant, în special pentru Meghan, și este protector cu amândoi”.

Ce i-a dezbinat

În timp ce o sursă apropiată de Sir Elton a adăugat: „El a fost stânca lor. Așa că, deși nu le spune niciodată ce să facă, îi ascultă și îi sprijină”. Ba mai mult, David, soțul muzicianului Sir Elton, urma să fie producător executiv al primului serial animat al lui Meghan, Pearl.

Deși au fost lansate puține detalii despre serie, mulți au crezut că serialul se bazează pe copilăria lui Meghan. David a lăudat-o pe Meghan pentru abilitățile ei de lider în timpul programului.

„Este o colaboratoare fantastică, un lider uimitor”, a declarat regizorul David Furnish, 58 de ani. Totuși, proiectul a ajuns să fie anulat.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton