Harry și Meghan riscă noi dispute cu familia regală, după lansarea sussex.com. Obiceiul neobișnuit moștenit de prinț de la regele Charles

.

Harry a admis că a moștenit un obicei de la tatăl său, Regele Charles. Iar acesta dăinuie încă din copilărie, astfel că ducele de Sussex a mărturisit că a fost deseori tachinat din cauza lui. De asemenea, prințul și soția acestuia, Meghan Markle, riscă să aibă din nou dispute cu familia regală, după ce au lansat site-ul sussex.com.

Harry a făcut dezvăluirea privind obiceiul moștenit de la tatăl lui, într-un documentar BBC realizat în anul 2018, pentru a marca împlinirea a 70 de ani a pe atunci Prințului Charles. Mezinul suveranului britanic a spus că el a crezut că gestul lui este complet normal, dar prietenii săi l-au contrazis.

Obiceiul neobișnuit pe care Prințul Harry l-a moștenit de la Regele Charles

„Obișnuiam să fiu luat în râs la școală pentru că ridicam gunoiul. Nu ieșeam conștient să îl caut, dar când te plimbi pe undeva și vezi ceva ce iese în evidență, îi ridici. Literalmente am făcut asta pentru că sunt programat să o fac pentru că și tatăl meu a făcut-o. Și ar trebui să facem cu toții lucrul acesta”, a afirmat atunci Prințul Harry.

La rândul lui, Prințul William, a povestit: „Tata ne-a dus să strângem gunoiul când eram mici, în vacanță. Eram în Norfolk în timpul vacanțelor școlare și ieșeam cu el să strângem gunoiul”.

„Am crezut că acest lucru este perfect normal, toată lumea trebuie să o facă. Eram acolo cu țepușele cu care adunam gunoiul și cu pungi negre de plastic”, a mai spus Prințul de Wales, citat de Mirror.co.uk.

Citește și: Prințul Harry, întâlnire fulgerătoare cu Regele Charles. De ce nu mai vrea Meghan Markle „să pună piciorul” în Anglia

Citește și: Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată fabulosul conac de 14 milioane dolari. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține casa!”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, apariție surpriză pe covorul roșu. Rochia cu care ducesa a făcut furori la premiera filmului „Bob Marley”

Citește și: Renee O’Connor, Gabrielle din „Xena, prințesa războinică”, a ajuns de nerecunoscut. Actrița are 52 de ani

Ducii de Sussex și-au lansat propriul site

Prințul Harry și Meghan au riscat o nouă ceartă cu Familia Regală după ce au lansat un nou site în care este folosit titlul Sussex. Cuplul și-a înlocuit pagina web Archewell cu un site numit Sussex.com, care include biografiile lor și listează activitățile lor recente.

Dar sursele au avertizat că utilizarea titlului lor Sussex și a emblemei lor regale în ceea ce părea a fi scopuri comerciale le-ar putea aduce plângeri din partea Palatului Buckingham, notează Daily Mail.

„Vor avea probleme reale cu utilizarea numelui Sussex. Este un titlu regal și, dacă există vreun indiciu de comercialism în acest sens, acesta va fi închis. Este uimitor că nu pot vedea cât de ciudat este”, a afirmat o sursă.

Pe de altă parte, un apropiat de-al cuplului a precizat: „Prințul Harry și Meghan sunt Ducele și Ducesa de Sussex. Acesta este un fapt. Este numele lor de familie”.

Lansarea site-ului web a alimentat speculațiile că aceștia încearcă să-și revigoreze cariera media. Pagina principală pentru „Oficiul Prințului Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex” a fost deschisă luni seară. Aici sunt prezentate biografiile lui Harry și a soției sale, precum și cele mai recente știri despre aceștia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton