Harry și Meghan Markle, în conflict din cauza planurilor pentru sărbători. Ce dorință are Prințul

.

Ducele și ducesa de Sussex sunt la un pas de un mare conflict, acum, când sărbătorile se apropie. Prințul Harry și Meghan Markle ar putea avea un Crăciun dificil anul acesta, deoarece nu se înțeleg în privința modului în care își vor petrece vacanța de iarnă.

Prognoza sumbră vine la mai bine de trei ani după ce cuplul a părăsit familia regală și s-a mutat în California. Decizia a făcut ca Harry să își petreacă Crăciunul din ultimii trei ani în Statele Unite și departe de familia sa.

Citeşte și: Poreclele primite de copiii regali, George, Charlotte și Louis la școală. Cum se alintă William și Kate Middleton

Prințul Harry duce dorul sărbătorilor de acasă

După câțiva ani agitați, în care relațiile dintre Sussex și familia regală s-au înrăutățit, Harry ar avea o dorință profundă, aceea de a se întoarce acasă de sărbători, potrivit Louellei Alderson.

De asemenea, Harry și-ar dori să-i pună la curent pe Prințul Archie și pe Prințesa Lilibet cu privire la tradițiile și obiceiurile Marii Britanii într-un moment în care sunt cei mai prețuiți. Acest lucru pregătește scena pentru o conversație dificilă între Harry și soția sa, Meghan Markle.

„Este de înțeles că există o anumită tensiune între Harry și Meghan cu privire la planurile lor de Crăciun. Au petrecut ultimele trei Crăciunuri departe de Marea Britanie, așa că este posibil ca Harry să simtă un sentiment de nostalgie și să vrea să se întoarcă în țara natală pentru vacanță”, susține Louella Alderson.

„Ar fi firesc ca el să își dorească să le arate copiilor săi tradițiile și obiceiurile țării sale, deoarece aceștia au crescut în America până acum”, precizează ea.

Chiar dacă Harry nu este apropiat de familia regală în acest moment, încă mai are prieteni vechi în Marea Britanie, ceea ce ar putea explica dorința lui de a petrece Crăciunul acolo.

Citeşte și: Harry, după ce a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”. „Ar fi nevoie de șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap”

Citeşte și: Prințul Harry și Meghan, final de mariaj? Problemele cu care se confruntă ducii de Sussex

Citeşte și: Camille Gottlieb e copia fidelă a regretatei Grace Kelly. Cât de frumoasă s-a făcut nepoata actriței!

Meghan Markle vrea să facă sărbătorile în America

„Pe de altă parte, Meghan Markle s-ar simți mai confortabil să sărbătorească din nou Crăciunul în Statele Unite, alături de mama ei și de familia ei extinsă, având în vedere experiențele sale negative cu presa britanică și familia regală”, susține expertul.

Cu toate astea, Alderson crede că Meghan trebuie să fie atentă la compromisul pe care soțul său l-ar putea face pentru ea: dacă ducesa alege să petreacă Crăciunul în afara Regatului Unit, ar trebui să fie deschisă și să petreacă viitoarele vacanțe în țară pentru Harry.

„Sentimentele și furia lui Meghan trebuie luate în considerare, deoarece ar putea fi o perioadă dificilă pentru ea. Poate că simte că de Crăciun nu este momentul potrivit pentru a se confrunta cu sentimente ei rănite”, adaugă Anderson.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton