Prințul Harry și Meghan Markle au eliberat Frogmore Cottage, la cererea Regelui Charles: „Bunurile le-au fost expediate în California”

.

Harry și Meghan Markle au eliberat în sfârșit Frogmore Cottage din Windsor, la șase luni după ce Regele le-a dat ordinul.

Ultimele lor bunuri au fost expediate în California, iar cheile au fost returnate. Cei doi nu mai au o proprietate în Marea Britanie și ar putea fi nevoiți să stea cu prietenii sau să își rezerve cameră la hotel data viitoare când se întorc în țară, conform The Sun.

Regele Charles vrea să își mute fratele în casa lui Harry

Acum, cei dor vor plăti orice fel de facturi după înăsprirea cheltuielilor regale. În ianuarie s-a aflat că ducii de Sussex au primit un anunț de evacuare. Casa, care are cinci dormitoare și un aer familiar, urmează să fie închiriată.

Nu se știe dacă Prințul Andrew va elibera Royal Lodge, cu 31 de camera, pentru a se muta aici, în urma sugestiilor făcute de Rege.

Frogmore, care a trecut printr-o o schimbare de 2,4 milioane de lire, care a fost făcută de către ducii de Sussex, este puțin probabil să rămână goală pentru mult timp, potrivit persoanelor din interior.

Citeşte și: Harry a mers la Palatul Buckingham când familia regală era ocupată cu încoronarea. Care este motivul?

Citeşte și: Prințul Harry a dezvăluit de ce l-a părăsit Chelsy Davy după 6 ani de relație: „A fost incredibil de supărător”

Citeşte și: Încă o lovitură pentru Harry și Meghan! Familia regală a ignorat aniversarea lui Lilibet

Proprietatea era un cadou de la Regina Elisabeta

Proprietatea le-a fost dată ducilor de Sussex drept cadou de nuntă de către regina Elisabeta a II-a, dar aceștia au locuit aici doar șase luni. „Putem confirma că ducele și ducesa de Sussex au eliberat Frogmore Cottage”, a spus Sir Michael Stevens.

Prințul a rămas ultima oară în Frogmore când a depus mărturie la un proces împotriva Mirror, la începutul acestei luni. Se crede că el și soția sa ar trebui să ajungă la un acord privat cu Regele dacă vor dori să ai mai ocupe sediu regal. Banii cheltuiți pentru renovări au fost rambursați contribuabililor de către Prințul Harry.

Citeşte și: Harry recunoaște că a existat un moment în care Regina l-a dezamăgit. Povestea are legătură cu Meghan Markle

Citeşte și: Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle pot deveni prinț și prințesă, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Citeşte și: Prințul Harry, jignit de tatăl lui Meghan Markle: „Cred că e un idiot”

Harry și Meghan veneau rar aici

După ce a apărut vestea despre evacuarea lor, s-a aflat că cei doi nu au contestat decizia.
Meghan și Harry au recunoscut că „au fost privilegiați” să aibă o casă atât în Marea Britanie, cât și în SUA. „Cel mai deranjant a fost că e vorba de un cadou de la Majestatea Sa Regina, iar acum nu mai este. Dar e în regulă”, a spus o sursă.

Ducii de Sussex au rămas la Frogmore Cottage după moartea suveranei, dar au fost acolo doar de câteva ori de când au părăsit Marea Britanie, în urmă cu trei ani.

Prințul Harry a stat în al treilea rând la ceremonia de încoronare a Regelui Charles, de la Westminster Abbey și nu a jucat niciun rol oficial în proces. Prințul a plecat în mai puțin de 24 de ore în Marea Britanie.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton