Harry și Meghan îi folosesc pe Archie și Lilibet ca să își netezească drumul către familia regală. Ce vrea Charles să facă

.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet au petrecut puțin timp sau deloc cu familia regală de când părinții lor s-au mutat în California. Lucrurile s-ar putea, însă, schimba.

Cei doi ar putea juca acum un rol esențial, le-ar putea asigura calea de întoarcere în familia regală Prințului Harry și lui Meghan Markle, susține un comentator regal.

Lilibet a fost în Anglia o singură dată

Archie și Lilibet și-au petrecut cea mai mare parte a vieții în Statele Unite și au fost în Marea Britanie o singură dată, atunci când părinții lor au participat la Jubileul de Platină al Reginei, în 2022.

Surse din anturajul Regelui Charles susțin că acesta este dornic să repare relația cu Harry și Meghan pentru a se asigura că poate petrece timp cu cei mai mici nepoți ai săi, deoarece problemele și discuțiile apărute l-au ținut departe.

Harry l-a amenințat pe Charles că nu o să își mai vadă nepoții

Expertul regal Kinsey Schofield are convingerea că Archie și Lilibet ar putea reprezenta în cele din urmă „calea de întoarcere în familia regală” a părinților lor. Ea crede că Ducele de Sussex or putea accepta o reconciliere, deoarece a văzut că relația lui cu membrii înalți ai familiei s-a prăbușit în ultimii patru ani.

„Ei bine, nu uitați, când Prințul Harry a primit telefonul că va fi evacuat din Frogmore Cottage, i-a spus tatălui său: „ Vrei să îți mai vezi nepoții ?”, a spus, pentru GB News, fondatorul To Di For Daily.

„Ai dreptate, dacă există o cale de intrare, Harry se gândește deja la asta”.

Autorul Omid Scobie susține că ducele a făcut această remarcă anul trecut, la câteva zile după ce a aflat că el și Meghan Markle vor trebui să părăsească casa din Windsor.

„Îl doare că nu a întâlnit-o încă pe Lilibet”

Dacă Regina i-a întâlnit pe Lilibet și pe Archie în timpul scurtei lor vizite din 2022, nu este clar dacă Charles a avut vreodată șansa de a petrece timp cu nepoata.

Persoane din anturajul lui susțin că regele este dispus „să mute munții ” pentru a avea șansa de a fi aproape de Harry și copiii săi. „Îl doare că nu a întâlnit-o încă pe Lilibet. I-ar plăcea atât de mult să petreacă timp atât cu Archie, cât și cu Harry, fie că va fi prezentă și Meghan acolo”, adaugă o sursă.

Citeşte și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, experiențe noi în Filipine. Ce i-a dezamăgit. „Nu știu cum o fi în alte părți…”

Citeşte și: Michael Bolton, primele declarații după operația suferită pe creier. Diagnosticul crunt primit de la medici

Citeşte și: Nicole Kidman, atingeri fierbinți cu soțul, Keith Urban, la plajă. Cum arată actrița în costum de baie la 56 de ani

Citeşte și: Andreea Marin, adevărul despre cum a reușit să slăbească 16 kg: „Mănânc de toate, atenție, de toate!”

Regele Charles îi vrea în Marea Britanie pe toți patru

Se spune că Charles speră că vor ceda și vor veni în vizită, în Marea Britanie, toți patru, în ciuda afirmațiilor făcute de Scobie în cartea sa, Endgame.

„Charles îl iubește foarte mult pe Harry și speră că, la un moment dat, vor lăsa diferențele deoparte și vor mearge mai departe ca o familie iubitoare”, adaugă sursa.

Harry și Meghan au fost împreună în Marea Britanie doar de două ori de când au renunțat la rolurile lor în familia regală, în 2020, iar Archie și Lilibet i-au însoțit o singură dată.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton