Harry, după ce a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”. „Ar fi nevoie de șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap”

.

A susținut-o întotdeauna pe Meghan, dar nu și atunci când a văzut-o în „Suits”. Prințul Harry a spus că are nevoie de terapie după ce a urmărit-o pe Meghan Markle într-o scenă de sex din faimoasa producție.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, când bruneta avea rolul asistentei Rachel Zane în serialul de succes „Suits”. Dorind să-și cunoască mai mult noua iubită, Harry a decis să urmărească serialul și chiar a luat în considerare o vizită în Toronto. Dar după ce a vizionat unele dintre scenele de dragoste pe care Meghan le avea, a decis să nu mai facă asta.

Harry, despre scenele cu Meghan Markle: „Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri pe viu”

Harry s-a uitat la „Suits”, dar a fost lăsat fără cuvinte de prestația partenerei sale de viață. „Am făcut greșeala de a căuta pe Google și de a viziona câteva dintre scenele ei de dragoste online. Mă uitam cum se săruta și se atingea cu un coleg de distribuție într-un fel de birou sau sală de conferințe.

Ar fi nevoie de terapie cu șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap. Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri pe viu”, a povestit Harry, în cartea sa de memorii, „Spare”.

Citeşte și: Semnalul secret al lui Meghan Markle. Cum îi atrage atenția Prințului Harry

Citeşte și: Prințul Harry și Meghan, final de mariaj? Problemele cu care se confruntă ducii de Sussex

Meghan Markle, incomodată de o scenă din serial: „A fost ciudat”

Când a fost întrebată care consideră că este cea mai incomodă scenă pe care a filmat-o, Meghan a fost de acord că la această categorie se încadrează momentul ei de dragoste cu Patrick J Adams (care l-a interpretat pe Mike Ross).

„Sexul în camera de dosare a fost ciudat. Da, a fost puțin ciudat”, a spus Patrick. Ducesa i-a susținut spusele: „Sigur că a fost ciudat!”, a precizat ea.

Creatorul „Suits”, Aaron Korsch, a spus că pe parcursul filmărilor au existat unul sau două cazuri în care familia regală a evaluat ceea ce ar putea spune sau face personajul lui Meghan Markle.

Citeşte și: Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Harry. Bijuteria, estimată la peste 150.000 de dolari

Citeşte și: Familia Regală i-a retras titlul Prințului Harry de pe site-ul oficial, la trei ani de când s-a mutat în SUA

Meghan Markle a jucat timp de șapte ani în „Suits”

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a jucat în cunoscuta dramă din 2011 până în 2018. Meghan și Prințul Harry s-au întâlnit prin intermediul unei prietene comune în iulie 2016 și și-au anunțat logodna în noiembrie anul următor. La scurt timp după asta, s-a aflat că al șaptelea sezon din „Suits” va fi ultimul pentru ea.

În timp ce personajul lui Meghan din Suits își încheie povestea cu o nuntă, în sezonul 7, producția a mai avut încă două sezoane și a ajuns la final în 2019.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton