Harry a umilit-o pe Camilla atunci când a mers să își viziteze tatăl bolnav. Soția lui Charles nu o să uite acest „tratament”

.

Harry nu poate să o suporte pe Camilla și nu încearcă să ascundă asta. Prințul a petrecut 24 de ore la Londra, dar a ales să păstreze distanța față de soția tatălui său, Regina Camilla, potrivit prietenei ei de multă vreme.

Harry a ales să nu fie în aceeași cameră cu mama sa vitregă când a vorbit cu Regele despre diagnosticul său de cancer, conform celor scrise de prietena Camillei, Petronella Wyatt, într-un articol pentru The Telegraph Monday.

Autoarea susține că Harry, în vârstă de 39 de ani, a ratat astfel ocazia de a face pace cu mama sa vitregă.

Harry spune despre Camilla că e„periculoasă” și „ticăloasă”

Sentimentele ducelui de Sussex pentru Camilla, în vârstă de 76 de ani, au fost clarificate în memoriile sale explozive, „Spare”, în care el spune despre ea​​ că e „periculoasă” și „ticăloasă”. Harry susține, de asemenea, despre soția tatălui său că a scurs povești către presă despre familie pentru a-și crește popularitatea.

Harry – care a renunțat la îndatoririle sale regale în 2020 și s-a mutat în SUA împreună cu soția Meghan Markle – s-a referit la Camilla drept „cealaltă femeie” în cartea sa, la aproape două decenii după căsătoria acesteia cu Charles.

Citeşte și: Tom Cruise are o iubită cu 25 de ani mai mică. Femeia care l-a cucerit pe actor după trei divorțuri: „A rămas în apartamentul ei”

Citeşte și: Adrian Titieni, detalii despre divorțul de Adriana Irimescu. Când a apărut Alexandru Papadopol în viața celei care i-a fost soție

Citeşte și: Katy Perry s-a „lovit” de Regele Charles și Regina Camilla, la Castelul Windsor: „Toată lumea alerga”

Citeşte și: Viciul periculos la care Daniela Crudu nu poate renunța în timpul sarcinii: „Nu mai vreau să fiu haotică”

Citeşte și: Dani Oțil, sfaturi pentru bărbați, de Valentine’s Day: „Asta e o capcană”. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu / Video

Citeşte și: Cum arată vila lui Nicolae Furdui Iancu de la Alba Iulia. E o combinație între stilul clasic și cel modern. Are piscină și mult spațiu verde

Meghan nu și-a însoțit soțul în Anglia

Actrița din „Suits”, cu care Harry îl are pe Archie, 4 ani, și pe prințesa Lilibet, 2 ani, nu s-a alăturat soțului ei în recenta sa călătorie făcută la Londra. Harry a plecat în Anglia pentru o întâlnire de 45 de minute cu tatăl său, după ce Palatul Buckingham a dezvăluit că monarhul în vârstă de 75 de ani a fost diagnosticat cu cancer.

„În timpul recentei intervenţii medicale a Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată care suscită îngrijorare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să-şi amâne îndatoririle publice”, a declarat Palatul într-un comunicat la începutul acestei luni.

Fotografiile obținute de Page Six îl arată pe Harry întorcându-se în California la doar o zi după sosire.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton