Haos în bucătăria Chefi la Cuțite. Jurații s-au „lovit” cu amulete și un concurent cu experiență a plecat acasă

.

În bucătăria Chefi la Cuțite s-a dat o adevărată luptă. În ediția de miercuri, 4 octombrie, chefii s-au bătut în amulete, punând în dificultate toate cele trei echipe. La finalul serii, un bucătar cu experiență a fost eliminat, cu o farfurie de 8 puncte.

La fiecare battle, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu fac tot posibilul să își ajute concurenții să câștige, pentru a-i duce cât mai departe în competiție. La fel s-a întâmplat și miercuri când, aceștia au scos în luptă unele dintre cele mai interesante amulete, dezlănțuind haosul în bucătărie.

„Războiul” amuletelor la Chefi la Cuțite

Cele trei echipe s-au întrecut la o probă de făcut clătite, după care și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Pentru a-și ajuta concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Florin Dumitrescu a folosit și el un avantaj. Nici Sorin Bontea nu s-a lăsat mai prejos, iar butonul roșu a fost din nou apăsat.

„Haideți încoace să mă auziți toată lumea, că așa e regula. Toți membrii echipelor adverse trebuie să spună șase șine nu-s înainte de fiecare propoziițe! Ce frumos! Cine nu se conformează are freeze un minut”, a fost vestea dată de jurat, spre marea surprindere a tuturor.

Peste câteva minute, Sorin Bontea a apăsat și el butonul roșu.

„Zice așa: Hotărăște-te ce slogan vrei să zică echipele adverse înainte de fiecare propoziție. S-o ce?! Sorin. Cine nu respectă ia freeze un minut!”, a zis juratul.

La scurt timp, Florin Dumitrescu a pus și el la bătaie o amuletă inedită.

„Ca să fim siguri că suntem la casting pentru Socola…O dată la doi timpi, la întoarcerea clepsidrei, concurenții echipelor adverse trebuie să comunice cântând!”, a zis cheful.

Citește și: Câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. A fost dezvăluit numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Fabian Soare, eliminat de la Chefi la Cuțite. Tânărul a fugit din Anglia fără să își plătească școlarizarea

„Azi e confruntarea amuletelor”, a spus amuzat Habibi.

Odată cu folosirea acestor amulete, haosul s-a dezlănțuit în bucătăria Chefi la Cuțite.

„E zona crepusculară. Welcome to Socola!”, a zis Florin Dumitrescu, uimit de haosul ce a cuprins bucătăria emisiunii Chefi la Cuțite.

„Nu mai pot, mi s-au amestecat gândurile!”, a spus la un moment dat și Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu a pierdut un nou concurent

După o probă în care tensiunea a atins cote maxime, banda a adus și culoarea câștigătoare. Spre surprinderea tuturor, echipa care a câștigat a fost cea roz. De bucurie, Florin Dumitrescu s-a aruncat pe jos.

„Nu cred așa ceva, ești nebun la cap! Doamne!”, a zis Florin Dumitrescu, punându-se în genunchi de fericire, după ce echipa sa a primit 8 voturi.

Pe de altă parte, echipa portocalie a primit 2 voturi, în timp ce echipa turcoaz a avut un singur vot.

Astfel, echipa lui chef Bontea și cea a lui chef Scărlătescu au intrat din nou la duel. La proba individuală, concurenții au primit câte un ingredient pe care au fost nevoiți să îl pună în valoare.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a pierdut primul concurent la Chefi la Cuțite. Cine a fost eliminat din show-ul culinar

Citește și: Cine a fost eliminat la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent din sezonul 12

Jurații au degustat, iar verdictul a venit rapid. Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și s-au întors în bucătărie.

În cele din urmă, Irina Fodor a anunțat și care este farfuria cu cel mai mic punctaj. Iar aceasta i-a aparținut lui Răzvan Mincă, un bucătar cu experiență din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

„Nu poți să faci prostia aia în farfurie!”, a zis Scărlătescu supărat.

„Aia era farfurie să treci?! Ție ți-a plăcut? Puteai să faci orice altceva, dar nu așa!”, a mai adăugat chef Cătălin.

„Este un moment foarte greu pentru mine, pentru că nu-mi doream să plec acasă. Îmi doream să rămân cât mai mult timp posibil. Am lacrimi în ochi pentru că știu că pot mai mult, dar mi-am ales preparatul greșit. E o greșeală a mea. Când m-am întors în bucătărie am avut lacrimi, am legat o prietenie”, a afirmat Răzvan Mincă în momentul în care a aflat că preparatul său a fost cel care a primit doar 8 puncte.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton