Halsey, diagnosticată cu două boli grave: „Sunt norocoasă că trăiesc”. Dezvăluirile făcute de artistă

.

Halsey (29 ani) a dezvăluit de curând că a fost diagnosticată cu două boli grave. Artista le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare, cu ochii în lacrimi, că este „norocoasă” că este în viață.

Halsey, diagnosticată cu două boli grave

Cântăreața nominalizată la Grammy Halsey spune că este „norocoasă că trăiesc” după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Într-o postare pe Instagram, artista a sugerat că a fost diagnosticată cu lupus și leucemie. Într-o serie de fotografii și videoclipuri, ea este văzută în spital spunând că se simte „ca o bătrână”.

„Pe scurt, sunt norocoasă să trăiesc”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Odată cu această dezvăluire, Halsey și-a lansat al cincilea album de studio și și-a lansat single-ul principal, The End, în care artista cântă despre cum „la fiecare doi ani, doctorul spune că sunt bolnavă”.

„Mi-am spus că îmi mai dau doi ani să fiu bolnavă”, spune ea în videoclipul de pe Instagram.

„Când voi împlini 30 de ani, am o renaștere și nu mă voi îmbolnăvi. Voi arăta super sexy și voi avea multă energie și voi putea să-mi refac 20 de ani la 30 de ani”, spune Halsey pe rețelele de socializare.

Citește și: Cântăreața Halsey, în scutec pe Instagram, după o operație de endometrioză. „Corpul meu se răzvrătește puțin împotriva mea”

Citește și: Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards. Theo Rose, apariție fresh, într-o ținută cool

Într-un al doilea videoclip, ea poate fi văzută într-un spital, conectată la un aparat. De asemenea, într-un scurt videoclip de tip selfie, artista poate fi auzită spunând: „Astăzi este prima zi de tratament”.

Ulterior, ea a rotit camera spre aparat și înapoi spre ea, arătând că se odihnește pe un scaun.

Artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul vieții

Halsey a vorbit anterior despre sănătatea ei precară, spunând: „Am fost oarecum bolnavă cea mai mare parte a vieții mele de adult”.

Dar în 2022, ea a dezvăluit că problemele ei de sănătate s-au înrăutățit când era însărcinată cu fiul ei, Ender.

Citește și: De ce a fost nevoită Ana Baniciu să nască prin cezariană. Dezvăluirile făcute de Mircea Baniciu: „Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri”

Citește și: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Splash! Vedete la Apă”

Ea a spus că a fost tratată pentru diverse afecțiuni precum endometrioză, sindroamele Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren și sindromul de activare a mastocitelor.

Acum, artista a sugerat că este tratată și pentru lupus și leucemie, etichetând Lupus Research Alliance, precum și Societatea Leucemiei și Limfomului, în ultimele postări de pe Instagram.

În noua sa melodie, ea cântă despre „otrava” în sânge și despre începerea tratamentului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Halsey

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton