Hailey Bieber, provocatoare în costum de baie, cu câteva săptămâni înainte de a naște. Cum a fost fotografiată soția lui Justin Bieber

.

Justin Bieber își ține la curent fanii din mediul online cu evoluția sarcinii soției sale, Hailey Bieber (27 de ani), în timp așteptarea primului lor copil. Iar recent, a publicat o poză incendiară cu Hailey, în costum de baie, în al treilea trimestru de sarcină.

Hailey Bieber, provocatroare în costum de baie , cu burtica de gravidă la vedere

Celebrul cântăreț Justin Bieber, în vârstă de 30 de ani, a postat pe Instagram o imagine din vacanță recentă a cuplului împreună cu patrupedul lor. În fotografie apare artistul în timp ce își sărută soția îmbrăcată într-un costum de închis la culaore, din două piese, și îi mângâie burtica de gravidă. Postarea făcută miercuri a adunat până acum peste 6.700.000 de aprecieri din partea internauților

Justin și Hailey – care își vor sărbători cea de-a șasea aniversare a nunții în septembrie – s-au bucurat de un weekend interesant în New York înainte de a pleca în vacanță.

Au fost acolo pentru a participa duminică la deschiderea unui magazin cu produse pentru îngrijirea pielii Rhode al lui Hailey, eveniment început pe 24 iunie și ce se va desfășura până miercuri, 3 iulie.

Magazinul oferă o varietate de articole emblematice ale mărcii de îngrijire a pielii, inclusiv fardurile lor de buzunar care se vând cu amănuntul la 24 de dolari.

Hailey a lansat Rhode în iunie 2022. Pentru marele eveniment de duminică, viitoarea mamă s-a îmbrăcat într-o rochie maxi de culoare cafenie și un blazer asortat. Ținuta a scos la iveală decolteul generos al modelului. Justin a fost alături de Hailey pentru ziua cea mare a lui Rhode în New York.

Justin și Hailey, entuziasmați să devină părinți pentru prima oară

Cei doi au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară în primăvara acestui an. Justin și Hailey sunt căsătoriți din 2018.

„Toată lumea este încântată pentru ei. Vor fi niște părinți grozavi, iar Justin va fi foarte implicat. Acesta va fi următorul proiect important pentru el. Este atât de încântat să-și crească copilul. Au un nume pe care îl consideră perfect. De asemenea, încep să decoreze camera copilului. Abia așteaptă să-l cunoască”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru People.

Cuplul a ținut anunțul sarcinii secret la început, pentru a se putea bucura de veste înainte ca toată lumea să afle.

„Amândoi au fost foarte emoționați în legătură cu asta. Se simt atât de binecuvântați. De asemenea, s-au simțit foarte protectori față de bebeluș din momentul în care au aflat. Au împărtășit cu familia și prietenii apropiați vestea. Era foarte important pentru ei să păstreze liniștea și să se bucure de el cât mai mult timp posibil înainte de a anunța public”, a mai precizat sursa amintită anterior.

Într-o postare pe Instagram, soția lui Justin Bieber a dezvaluit ce pofte ciudat are în sarcină. Ea a postat o fotografie cu un preparat nu foarte apetisant la prima vedere, dar pe gustul lui Hailey.

„În prezent, cea mai mare poftă a mea… salată de ouă deasupra unui castravete murat cu sos iute. Și nu, n-aveți voie să mă judecați!!”, a scris Hailey Bieber la Insta Story, alături de o imagine cu preparatul atipic.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton