Greșeala pe care Theo Rose i-a avertizat pe concurenții de la Vocea României să nu o facă: „Avem toate uneltele la îndemână” / Exclusiv

.

Theo Rose a împărtășit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, gândurile sale dinaintea finalei sezonului 11 „Vocea României” de astăzi, 15 decembrie, la PRO TV. Patru concurenți vor lupta în această seară pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Finaliștii „Vocea României” 2023 sunt Melisa Antonesi, din echipa Theo Rose – Horia Brenciu, Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, și Alex Maxim, din echipa lui Smiley.

Theo Rose, emoții înaintea finalei sezonului 11 „Vocea României”

Sezonul acesta, Theo Rose a făcut echipă cu Horia Brenciu. S-au înțeles din priviri și au reușit să o îndrume pe Melisa Antonesi către marea finală. Pentru UNICA.ro, Theo Rose a dezvăluit provocările finalei „Vocea României” și un sfat important pentru toți concurenții din acest sezon.

Un nou sezon „Vocea României” se încheie. Ce calități primează la concurentul din echipa voastră, Melisa Antonesi, pe care îl susții în marea finală?

Melisa are toate datele să fie deja un artist în industria muzicală românească – are vocea, are frumusețea, prezența, are carismă, inteligență, discursul – are tot.

Are trei momente în finală. Cât de greu a fost, într-un timp scurt, să iei deciziile pentru toate cele trei piese?

A fost foarte greu să alegem cele trei momente pentru că avem această presiune a finalei și a concurenței, fiindcă toți ceilalți sunt buni. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, în finală o să fie bine și o să ne bucurăm de ce am făcut.

Citește și: Theo Rose, poză adorabilă cu Anghel Damian. Ce spune antrenoarea de la „Vocea României” despre succesul ei: „Asta e partea tragică”

Theo Rose, sfat important pentru concurenții „Vocea României”. „Acum avem toate uneltele la îndemână”

De ce crezi că ar fi indicat/inspirat să țină cont un concurent care a avut succes la „Vocea României” ca să nu se piardă în anonimat, după terminarea concursului?

Relația cu publicul – trebuie să rămână vizibil pe rețelele de socializare. Acum avem toate uneltele la îndemână, trebuie să învățăm să ne folosim de ele, să urmărim cum fac alții mai buni decât noi si să încercăm să urmăm exemplul. Este greu pentru că să fii constant în postări este o muncă și un consum de energie. Ideea este să cauți întruna variante care să ți se potrivească și să fii aproape de oameni.

S-au anunțat înscrierile pentru sezonul 12 „Vocea României”. Dacă ar trebui să fii pe scaun cu un alt coleg, în afară de Horia, cu cine te-ai vedea?

Cu Tudor Chirilă, clar.

Citește și: Theo Rose, lovită de burnout: „Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic”

Cum o prinde finalul de an pe Theo Rose

Personal, cum te prinde finalul de an și care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

Evident, cea mai mare bucurie este băiatul meu, Sasha.

Finalul de an mă găsește obosită și fericită, cu multe realizări.

Ce parfum are Crăciunul, când te gândești la copilărie?

Parfumul cojilor de portocale pe care le punea mama la uscat, pe sobă, ca să miroasă frumos în casă.

Citește și: Theo Rose a spus de ce nu dezvăluie chipul fiului ei, Sasha: „Vi l-aș arăta și acum” / Video

Cum îți votezi favoritul în finala „Vocea României” 

Cei de acasă sunt cei care decid câștigătorul trofeului Vocea României, sezonul 11, și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Favoritul poate fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site. Emisiunea Vocea României, sezonul 11, poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Foto: PRO TV; Instagram/Theo Rose

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton