Grațiela și Andrei Duban, parteneri de cuplu și colegi pe scenă: „Nu trebuie să lași să intervină orgoliul” / Video exclusiv

.

Grațiela și Andrei Duban formează un cuplu de 14 ani. S-au căsătorit în 2011 și împreună au un fiu, Armin, în vârstă de 11 ani. După aproape un deceniu și jumătate de relație, actorii, care lucrează împreună, au spus, în exclusivitate pentru UNICA.ro, care este secretul relației lor.

Grațiela și Andrei Duban joacă în piesa „Iubito, îți rămân dator!”, scrisă pentru ei, la Teatrul Avangardia din București. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Grațiela și Andrei au spus ce iubesc cel mai mult unul la celălalt, dar și cum au reușit să-și clădească o relație armonioasă și de lungă durată.

Grațiela și Andrei Duban sunt împreună de 14 ani. „Mai sunt și bătălii”

La evenimentul Prima Fest 2023, Grațiela și Andrei Duban ne-au oferit un interviu plin de sinceritate și umor. Ne-au spus ce proiecte au în derulare în acest moment și cum împacă personalul cu profesionalul atunci când lucrează împreună.

Ce iubiți cel mai mult unul la celălalt?

Andrei Duban: Eu iubesc totul la ea, începând cu sufletul ei, caracterul ei, bunătatea ei și, nu în ultimul rând, gradul de toleranță pe care-l are cu mine. Toate astea duc la o admirație profundă pe care o am pentru ea.

Grațiela Duban: Important e că ne simțim bine unul lângă celălalt. Mi-aduce liniște, pace, ceea ce mi se pare foarte important în ziua de astăzi. Să ai o relaxare psihică și sufletească, să trăiești cu zâmbetul pe buze alături de omul de lângă tine.

G.D.: Acum pare că totul e roz.

A.D.: Mai sunt și bătălii.

G.D.: Normal. Că ce dulce e împăcarea.

A.D.: Dar nu ne batem de față cu copilul și cu câinele. Câinele nu ne lasă. Ne latră. Dacă ridici un pic tonul, și în joacă, imediat vine câinele și ne ceartă. La noi până și câinele e non-combativ.

Citește și: Grațiela și Andrei Duban, despre provocările și avantajele sistemului privat de învățământ: „Sunt părinți care le oferă copiilor alte standarde” / Video exclusiv

Citește și: Andrei Duban, dezvăluiri despre relația cu fiul lui, Armin: „Mă alimentez cu ideea că vreau să iasă un om din el”

Grațiela Duban: „Într-o relație este foarte, foarte importantă comunicarea și să știi să și încasezi ceea ce ți se comunică”

Care este, din punctul vostru de vedere, secretul unei relații fericite și de lungă durată?

Grațiela Duban: Într-o relație este foarte, foarte importantă comunicarea. Să știi să comunici și să știi să și încasezi ceea ce ți se comunică.

Andrei Duban: Să-i știi nevoile, butoanele, ce-i face plăcere, ce nu-i face plăcere. Să respecți.

G.D.: N-avem o rețetă anume. Suntem norocoși că, după 14 ani, suntem împreună.

A.D.: Încercăm să rămânem normali într-o lume nebună. Să fim noi, să nu ne pretindem a fi altceva, să ne bucurăm de ce avem. Să nu ne dorim himere.

Citește și: Grațiela avea o altă relație atunci când l-a cunoscut pe Andrei Duban. Cum rezistă mariajul lor și ce sacrificiu a făcut actorul

Citește și: Cum a slăbit Andrei Duban 25 de kilograme în șapte luni. „Mă felicit pentru pasul făcut!”

Grațiela și Andrei Duban, un cuplu în viața reală, dar și pe scenă: „E foarte important să ai o comunicare bună având aceeași meserie”

Cum a fost să lucrați împreună?

Grațiela Duban: A fost foarte ușor pentru că, stând acasă, am putut să învățăm textul foarte ușor. În timpul nostru liber, de relaxare, învățam. Pentru că ne cunoaștem foarte bine ne-a fost foarte ușor să lucrăm împreună.

Andrei Duban: E foarte important să ai o comunicare bună având aceeași meserie. Nu trebuie să lași să intervină orgoliul. Ne dorim să fie cel de lângă bun ca să fim și noi buni. Cred că asta este rețeta.

Pe Andrei Duban îl puteam vedea pe scenă în piesele „Secretul familie Posket”, la Teatrul Național; „Plicul”, la Teatrul Dramaturgilor Români; „TOC TOC”, „Și din 10 n-a mai rămas niciunul” și „Iubito, îți rămân dator!”, la Teatrul Avangardia, și la Pitești în musicalul „Dacii și romanii”. Totodată, pe actor îl vedem de luni până joi de la 22 la 24 pe Prima Comedy, în emisiunea „Banc Show cu Duban”.

La rândul ei, Grațiela joacă în piesa „Iubito, îți rămân dator!”, la Teatrul Avangardia, și în mai multe piese pentru copii la Teatrul „Ion Creangă”, printre care „Mica Sirenă”; „Păcală și Tândală”, „1001 de nopți” și „Fata babei și fata moșului”.

Foto: Captură video; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton