Gogoașă din Trăsniții, din nou pe mâna medicilor după ce s-a luptat cu cancerul: „Nu am voie să iau contact cu nimeni”

.

Gogoașă din Trăsniții, actorul Constantin Zamfirescu, s-a luptat cu cancerul în urmă cu câțiva ani și a trecut printr-o intervenție chirurgicală, în urma căruia a rămas fără un rinichi. De atunci, Gogoașă respectă cu strictețe recomandările medicilor și merge periodic la control.

Acum, i s-a injectat, la spitalul Carol Davila, o substanță radioactivă, iar 24 de ore nu poate să se apropie de femei însărcinate, copii sau animale. Medicii verifică în acest mod ca boala să nu recidiveze. Gogoașă din Trăsniții speră să primească în curând rezultatul.

Gogoașă din Trăsniții: „Forma asta de cancer pe care am avut-o poate genera niște recidive”

„E vorba de o reevaluare a situației pentru a elimina, încă n-am primit răspunsul, absolut orice ar putea să ridice semne de întrebare, pentru că forma asta de cancer pe care am avut-o poate genera niște recidive”, mărturisește actorul Constantin Zamfirescu, conform Fanatik.

„Examinarea asta este obligatorie ca să putem afla dacă se atinge ceva de sistemul osos”

Gogoașă din Trăsniții povestește că acum s-a internat, i s-a injectat o substanță care este radioactivă, asta pentru ca medicii să observe dacă a apărut ceva la sistemul osos. Examinarea este obligatorie, iar timp de 24 de ore actorul nu are voie să interacționeze cu nimeni.

„Examinarea asta este obligatorie ca să putem afla dacă se atinge ceva de sistemul osos. E un fel de analiză de rutină, dar e o rutină destul de severă, pentru că astăzi nu voi avea voie să iau contact cu nimeni, nici azi, nici mâine. 24 de ore sunt puternic iradiat. Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever. Nu am voie să iau contact cu femei gravide, cu copii mici sau cu animale mici. Acum sunt încă în spital. Am terminat examinarea adineaori. Am ieșit de la masă. Aștept actele necesare și eliberarea”, mai spune el.

Gogoașă din Trăsniții: „Am avut un cancer la rinichiul drept, care s-a manifestat pe tăcute”

Constantin Zamfirescu, Costel Gogoaşă din serialul Trăsniţii, a reuşit să câştige, în urmă cu trei ani, bătălia cu o boală cu mai multe fețe, cancerul la rinichi, care acționează în tăcere.

Actorul a descoperit afecţiunea chiar de la primele manifestări, în urma unor analize de rutină, deși nu avea simtome evidente. Toată situația prin care a trecut l-a marcat, dar nu a capitulat.

„Este o situaţie care m-a marcat. Am avut un cancer la rinichiul drept, care s-a manifestat pe tăcute. Este cel mai parşiv tip de cancer pe care îl poate avea un om. Am aflat mai târziu chestia asta. Lucrează pe tăcute şi te poate aduce în stadiul final, fără să simţi nimic. Simptomele nu sunt evidente, pot fi mici dureri locale, foarte rar, care te ţin câteva minute şi pe care le dai pe colici renale, ca un fel de cârcel în zona rinichiului, care nu te pun în gardă”, povestea Constantin Zamfirescu, la Antena Stars.

Citeşte și: „O să ne dea afară din casă?”. Marcela Fota, discuții cu fiicele soțului. Cum s-a împărțit averea

Citeşte și: Imagini spectaculoase din luxoasa vilă de la Snagov a Anamariei Prodan. „Are cinci etaje. Curtea e mare, de 1.000 metri pătrați”

Citeşte și: Mihai Trăistariu și-a cumpărat un nou apartament de lux pe litoral: „Am făcut o nebunie frumoasă”

Citeşte și: Ce avere are Christian Horner și cu ce fată Spice Girls este căsătorit. CEO-ul Red Bull, investigat pentru „comportament inadecvat”

“Următorul simptom care ar putea să te pună în gardă este sângele din urină”

Actorul crede că sângele în urină poate fi un semnal de alarmă, dar asta înseamnă că boala a evoluat.
“Următorul simptom care ar putea să te pună în gardă este sângele din urină, dar eu nu l-am avut. L-am  descoperit în stadiul 1. Era de dimensiunea unei prune”, mai spunea el.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton