Giulia Nahmany este din nou la regim. „E wow! Dar nu-l recomand pe termen lung”

.

Giulia Nahmany (39 de ani) s-a luptat mulți ani la rând cu surplusul de kilograme. Actrița are probleme cu greutatea din adolescență, de pe vremea când avea 15 ani. De atunci, Giulia a încercat tot felul de diete pentru a slăbi, însă nu toate au avut rezultatul scontat. Actrița a reușit să dea jos, în urmă cu câțiva ani, peste 35 de kilograme cu ajutorul unei alimentații bazate doar pe produse vegetale. Acum, Nahmany spune că este din nou la regim, dar a ales o variantă de dietă pe care nu o recomandă pe termen lung.

Acum sunt la un regim care merge foarte bine. Am eliminat absolut tot uleiul din dietă. Nici măcar ulei de măsline nu mai folosesc momentan, chiar dacă se spune că este foarte bun, sănătos. Am vrut să țin acest regim câteva săptămâni să văd ce se întâmplă și pot spune că este absolut fantastic.

Nici pâine nu mănânc. Preiau uleiul din nuci sau avocado, chestii de astea. Mănânc văz dimineața cu semințe de qia, cu fructe de pădure. E bun, sățios. Apoi, la prânz servesc o salată, tofu. Merge foarte bine dieta, dar nu recomand să țineți această dietă pe termen lung, ci doar câteva săptămâni cu siguranță – a dezvăluit recent Giulia Nahmany, pentru Click.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, declarație de dragoste emoționantă pentru Ben Affleck: „Mă simt binecuvântată”

Citeşte şi: Cum arată cel mai sexy date pentru Gina Chirilă și Bogdan Vlădău? „Pe un vas pe Sena, undeva în Paris”

Citeşte şi: Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, mamă pentru a patra oară

Citeşte şi: Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să-și schimbe numele pentru a nu mai avea nicio legătură cu miliardarul

După ce a renunța la ulei și pâine, actrița a slăbit trei kilograme în două săptămâni, lucru de care este foarte mândră. Nahmany recunoaște că este o persoană gurmandă, iar preparatul căruia nu poate să-i reziste este pizza cu brânză și busuioc.

E wow! Deja am constat că, în două săptămâni, am dat jos 3 kilograme. Funcționează destul de bine! Pentru mine 3 kilograme înseamnă foarte mult, pentru că organismul meu deja e obișnuit cu absolut toate dietele din lume. Dar acum am reușit cumva să-l mai păcălesc puțin. Pizza e mâncarea mea preferată. Nu-i rezist! Pizza cu brânză de buffala și cu busuioc e nemaipomenită! Sunt gurmandă. Crede-mă că mă abțin foarte greu! – a adăugat Giulia.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton