Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme în timpul filmărilor America Express. Ce s-a întâmplat cu perechea

.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează una dintre echipele din următorul sezon America Express. Alături de alte 8 echipe, Giulia și Vlad se află în prezent în Argentina, unde rata infracționalității este îngrijorătoare. În timpul filmărilor, cuplul ar fi fost implicat într-un jaf armat.

Celelalte perechi din noul sezon America Express sunt Romică & Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Alexia & Aris Eram, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Ada Galeș & Antoneta, Ionuț Rusu & George Tănase și Iulia Albu & iubitul ei, Mike.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, momente de panică la America Express. Cuplul ar fi fost țintă într-un jaf armat

Potrivit Cancan, alături de cameramanul care îi însoțea, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost implicați într-un jaf armat. În ciuda incidentului înspăimântător, potrivit sursei care a făcut dezvăluirea, cuplul, care ar avea un parcurs bun în competiție, a scăpat nevătămat.

Citește și: Mihai Albu, despre America Express: „E un show, probabil, pentru cei care nu au serviciu!”

„Pentru noi, America Express este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră. Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple, așa că să înceapă America Express”, au declarat Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Citește și: Iulia Albu, apariție de senzație la America Express 2024. Cum s-a îmbrăcat vedeta

„Badass couple goes to America Express! Sunteți pregătiți? Noi suntem nerăbdători să plecăm în aventura vieții noastre!!! Copiii, familia, prietenii sunt alături de noi și au încredere că ne vom descurca de minune. Așteptăm ❤️❤️❤️ voastre în comentarii pentru că pentru noi contează enorm susținerea voastră! ARE YOU READYYYYY? Let’s do this!!!”, a mai scris Giulia Anghelescu în mediul online, înainte să pornească pe „Drumul Soarelui”.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt împreună de mai bine de 16 ani

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au aniversat 11 ani de la cununia civilă pe 15 iunie 2023. Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Mikael Eduard și Antonia Sabina.

Citește și: Cele nouă echipe au plecat în America Express 2024. Mesajele transmise înainte de a urca în avion / Video

„Ne-am cunoscut la o emisiune, după care ne-am împrietenit și am rămas prieteni. După ce am fost prieteni foarte apropiați, ne-am împrietenit mai bine și asta a fost. Eu eram invitată și acolo a fost prima noastră întâlnire, de unde a pornit totul”, povestea Giulia Anghelescu în trecut.

Citește și: Irina Fodor sărbătorește aniversarea lui Răzvan Fodor de la filmările America Express. „Te iubesc de la capătul lumii și de mii de ori înapoi”

Înainte ca 2020 să înceapă, Giulia și-a propus ca acel an să fie cel mai bun pentru ea și chiar așa a fost, în ciuda pandemiei. „Cred că cel mai important este faptul că în sfârșit am reușit să stau acasă cu cei mici, lucru pe care mi-l doream de mulți ani”, dezvăluia Giulia Anghelescu în decembrie 2020, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton