Giulia Anghelescu a spus cum i-a schimbat America Express relația cu Vlad Huidu, soțul ei: „Nu aș fi putut visa”

.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează o echipă imbatabilă la America Express, sezonul șase. Se susțin reciproc și sunt întotdeauna acolo unul pentru celălalt. Nu își aruncă vorbe grele și momentele în care sunt tensionați sunt extrem de rare.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu fac din călătoria lor prin viață o poveste frumoasă. Artista a ținut să își spună celui cu care a plecat la drum câteva vorbe pline de patos, care spun multe despre sentimentele puternice ce îi leagă. Vlad Huidu a împlinit, ieri, 43 de ani. El și Giulia Anghelescu sunt împreună de 17 ani.

Giulia Anghelescu, mesaj pentru soțul ei, Vlad Huidu: „Ce bine că ne-am găsit și că mergem împreună, de mână, prin viață!”

„Nici într-o mie de vieți nu aș fi putut visa la un iubit și un soț mai atent și afectuos ca tine, un partener pe care să știu că mă pot baza în orice situație, un tată mai răbdător și înțelegător, un om atât de frumos și empatic alături de care să îmi trăiesc mai frumos viața.

Ce bine că ne-am găsit și că mergem împreună, de mână, prin viață! Te iubesc și îți mulțumesc că îmi ești dragoste, casă, sprijin, siguranță!”, este mesajul emoționant postat de Giulia Anghelescu, pe o rețea de socializare.

Giulia Anghelescu: „A scos competiția asta toate lucrurile frumoase și m-a făcut să mă reîndrăgostesc”

Solista a recunoscut că și-a descoperit soțul într-o altă lumină după America Express, iar asta a făcut-o să se reîndrăgostească de el.

„Despre Păpu, căci așa îl cunoaște o țară întreagă, n-aveam ce să descopăr nou, care să mă surprindă. Dar am descoperit o grămadă de lucruri care m-au surprins plăcut până la cer și înapoi.

A scos competiția asta toate lucrurile frumoase și m-a făcut să mă reîndrăgostesc. Pentru a nu știu câta oară m-am convins că am fost sortiți să fim împreună și că am făcut cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac în viața asta”, a spus Giulia Anghelescu, conform Cancan.

Citeşte și: Mutarea pe care o face Meghan Markle pentru a-și recâștiga cariera de la Hollywood. Harry vrea lângă Regele Charles

Citeşte și: Laura Cosoi, mesaj la trei ani de la moartea tatălui: „Nu mi-aș fi putut imagina viața fără el, dar am învățat să trăiesc cu dorul”

Citeşte și: Iulia Albu, moment jenant la America Express. „Nu mă reprezintă, nu îmi face cinste. Dați cu pietre!”

Citeşte și: Jean Gavril și soția sa, Bianca, vor deveni părinți pentru a doua oară: „Acest copil a fost planificat”/ Exclusiv

„Nu regret că am fost cu soțul meu. Aș fi vrut să merg cu Roxana, dar așa a fost”

Vedeta recunoaște că în această competiție trebuia să plece cu Roxana Ionescu. E mulțumită, însă, de felul în care s-au așezat lucrurile, pentru că a avut ocazia să îl aibă aproape pe soțul ei. „Chiar trebuia să mergem împreună, dar nu a fost sincronizarea bună. Nu regret că am fost cu soțul meu. Aș fi vrut să merg cu Roxana, dar așa a fost să fie”, a precizat Giulia Anghelescu.

Câte kilograme au slăbit în competiția America Express

Vlad Huidu s-a întors din America Express și cu o altă imagine, iar asta pentru că probele prin care au trecut l-au lăsat fără câteva kilograme. ‘Eu vreo 3 kilograme  (n.r: cât a slăbit la America Express).  El multe”, a scris Giulia Anghelescu, pe pagina ei de Instagram.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton