Gina Pistol, superbă în semifinala Chefi la Cuțite. Cât costă rochia spectaculoasă purtată de prezentatoare

.

Gina Pistol a avut o apariție răvășitoare în semifinala Chefi la Cuțite ce a fost difuzată luni seară de Antena 1. Încă din clipa în care a pășit în platou, prezentatoarea a fost îndelung aplaudată și apreciată pentru look-ul ei cu totul special.

O seară importantă precum semifinala uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni cere o ținută pe măsură. Iar Gina, care a prezentat ultimul ei show înainte de a se retrage din televiziune, a arătat cu adevărat spectaculos.

Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la Cuțite

În fiecare ediție a show-ului culinar Gina Pistol a fost apreciată nu doar pentru emoțiile pe care le trăiește odată cu concurențuu Chefi la Cuțite, dar și pentru ținutele ei superbe. Nu a existat seară în care simpatica prezentatoare să intre în platou fără să fie aplaudată și apreciată atât de concurenți, cât și de cei trei chefi.

Deși a arătat perfect cu fiecare ținută avută în timpul competiției culinare, Gina a reușit să uimească cu apariția sa din seara semifinalei.

Soția lui Smiley a purtat o rochie albă cu un detaliu argintiu uriaș în talie și cu spatele gol care i-a venit ca turnată, creată de Loulou the Brand. Iar prețul acestei rochii este unul pe măsura spectacolului vizual oferit.

Potrivit site-ului brandului, rochia purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la Cuțite este de 1.624 euro (aproximativ 8.056 lei).

Citește și: Numele câștigătorului sezonului 11 Chefi la Cuțite, făcut public. „Cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Cine sunt finaliştii Chefi la cuțite 2023! Surprize de proporţii în show-ul culinar de la Antena 1

Citește și: Concurenții Chefi la Cuțite, în lacrimi înainte de semifinală: „E un sacrificiu foarte mare” / Video

Citește și: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

Premieră la Chefi la Cuțite. Cele trei cuțite de aur au intrat în finală

Pentru prima dată în istoria emsiunii Chefi la Cuțite, cele trei cuțite de aur ale chefilor au intrat în finală. Astfel, Nina Hariton, Paul Todisescu și Laurențiu Neamțu, cei care i-au convins pe jurați să le ofere cel mai important cuțit, vor lupta pentru marele premiu de 30.000 euro. Cu toții își doresc nu doar premiul în bani, ci și să le aducă victoria mentorului său de pe parcursul competiției.

„Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus! Este pentru prima oară!”, a spus entuziasmat Florin Dumitrescu când a auzit numele celor trei concurenți care au intrat în finală.

„Dacă la Cătălin, la Florin, era destul de clară treaba, la mine a fost când unul când altul. Uau, ce tare! Oricare dintre ei ar fi ajuns în finală mă bucram la fel, mă bucur la fel pentru că eu i-am ales în echipă și s-au descurcat foarte bine”, a declarat chef Sorin Bontea când a aflat că Nina este cea care merge mai departe în competiție.

„E prima oară când sunt toate cuțitele de aur în finală!”, a subliniat chef Dumitrescu.

„Va fi o luptă crâncenă. În finală au intrat cei mai sârguincioși concurenți din acest sezon”, a concluzionat Cătălin Scărlătescu.

„Trei cuțite de aur în finală chiar e ceva uau”, a mai spus chef Bontea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol și rochia cu care a făcut furori în semifinala Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton