Gina Pistol, strălucitoare într-o ținută de 450 lei, la filmările MasterChef. Look-ul cu care a atras toate privirile

.

Gina Pistol (43 ani) a demonstrat că nu trebuie să porți haine scumpe pentru a arăta bine. Soția lui Smiley filmează de zor la cel mai nou sezon MasterChef, pe care îl prezintă. Vedeta a distribuit în mediul online o imagine cu ea de la filmările show-ului culinar, iar ținuta ei a atras imediat atenția.

Gina Pistol, strălucitoare într-o ținută de 450 lei la filmările MasterChef

În timp ce majoritatea vedetelor din întreaga lume aleg să poarte haine care mai de care mai scumpe pentru a arăta spectaculos atunci când apar în public, Gina Pistol a demonstrat că nu trebuie să porți ceva scump pentru a arăta bine. Prezentatoarea MasterChef a distribuit în mediul online câteva imagini de la filmările show-ului culinar, unde apare îmbrăcată într-o cămașă cu strasuri și o fustă de blugi cu strasuri.

Gina și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi albi cu platformă și cercei rotunzi.

Vedeta a ales să îmbrace o cămașă albă Mango în valoare de 170 lei, în timp ce fusta denim este marca Cato și costă 279.90 lei.

Gina Pistol și ținuta ei au fost intens apreciate de internauți, care i-au transmis numeroase mesaje.

„Superbă”, „Superbă cămașa”, „Ginuța ești foarte frumoasă”, „Supergirl”, „De neegalat”, sunt câteva din complimentele primite de soția lui Smiley.

Citește și: Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley în creșterea fetiței lor, Josephine, după începerea filmărilor pentru MasterChef România: „Am avut câteva experiențe neplăcute” / Exclusiv

Citește și: Sorin Bontea, despre revenirea la MasterChef și relația lui cu Gina Pistol și cu ceilalți doi jurați: „Asta ne-a ajutat foarte mult” / Exclusiv

Prezentatoarea tv, revenire spectaculoasă în televiziune

Gina Pistol anunța în urmă cu câteva săptămâni că încep filmările pentru noul sezon MasterChef, iar cea care va prezenta emisiunea va fi nimeni alta decât Gina Pistol. Anunțul a venit la scurt timp după ce Pro TV a prezentat noii jurați: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

În ziua în care Gina a dezvăluit că revine în televiziune, chiar în prima zi de filmări, aceasta a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie neagră, care i-a scos în evidență silueta.

Citește și: Cezar Ouatu şi-a cerut iubita în căsătorie, într-un cadru de vis. Cum arată inelul de logodnă primit de Raluca Jurca

Citește și: Heidi Klum, într-un bikini aproape invizibil, la 51 de ani. Cum s-a filmat supermodelul / Video

Pentru această zi importantă, vedeta a ales o rochie semnată Vivienne Westwood cu fermoar și umeri goi, care costă 3.700 lei.

Între timp, Gina a ales să meargă pe stiluri mai strălucitoare și mai pușin costisitoare, accesibile pentru oricine. Aceasta este lăudată cu fiecare apariție, mai ales după ce timp de un an și jumătate a ales să rămână departe de viața publică și revenea rar în mediul online.

MasterChef, alături de simpatica prezentatoare și jurați, vor reveni în curând la Pro TV. Deși se știe că filmările au loc în această perioadă, postul de televiziune nu a dezvăluit când noul sezon va fi difuzat pe micile ecrane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu ținuta de 450 lei purtată de Gina Pistol la MasterChef

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton