Gina Pistol și Smiley, împreună la salonul de înfrumusețare. Ce schimbare de look și-au făcut

.

Gina Pistol a decis să apleze la o nouă schimbare de look. Fosta prezentatoare de televiziune nu a mers singură la salon, ci însoțită de Smiley, care a vrut și el să dea o notă mai fresh aspectului său.

După un an plin în care a renunțat la televiziune, s-a măritat, a fost într-o lună de miere de vis prin Franța și și-a însoțit soțul la festivaluri, Gina Pistol a simțit că are nevoie de o mică schimbare de look. Astfel că, a dat fuga la salon, unde s-a ales cu o tunsoare nou-nouță.

Gina Pistol și Smiley, schimbare de look

Deși spunea de ceva timp că se gândește să își schimbe înfățișarea și să se tundă, până acum Gina Pistol nu s-a încumentat să facă acest pas. Până joi când, și-a luat soțul și au mers împreună la salonul de înfrumusețare.

Luna octombrie a venit cu un mic răsfăț pentru soția lui Smiley, care s-a lăsat pe mâna specialiștilor, iar rezultatul a fost unul uluitor. Vedeta a renunțat la părul lung pentru o tunsoare stil bob, care i se potrivește de minune.

Chiar și stilistul care a tuns-o și aranjat-o a reacționat când a văzut rezultatul final: „Wow!”.

Încântată de noul său look, Gina Pistol a postat imaginile pe Instagram.

Dar fosta prezentatoare de televiziune nu a fost singura care a fost fericită cu noua ei tunsoare. La rândul lui, Smiley, și-a reîmprospătat înfățișarea cu o tunsoare.

La fel ca soția sa, artistul a fost foarte mulțumit de felul în care arată acum și a împărtășit imaginile de la salon cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Citește și: Gina Pistol, despre provocarea de a fi mamă: „Nu este ușor. Îmi este dor de mine!”

Citește și: Motivul pentru care Smiley a lăsat-o pe Gina Pistol în Grecia și a revenit în România: „Am mers repede la ai mei”

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au filmat fiica în ipostaze adorabile, în vacanță! Ce frumos vorbește Josephine! / Video

Citește și: Gina Pistol vrea să revină pe sticlă. „Dacă mă vor mai dori…” De ce a renunțat, de fapt, la colaborarea cu Antena 1

Gina, mărturisiri emoționante despre depresia postanatală

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a dezvăluit că s-a luptat cu depresia postanatală și încă nu s-a recuperat complet după această suferință.

„Grea (n.r. recuperarea după naștere), dar încă nu m-am recuperat sută la sută. Grea și lungă, cumva cei din jurul tău pun presiune pe tine, dar e prea mult pentru o mamă care abia a născut și care abia înțelege ce înseamnă a fi mamă, e prea mult”, a mărtusit soția lui Smiley, citată de Wowbiz.

„Da! Și eu m-am confruntat (cu depresia), dar cred că toate femeile au asta, e absolut normal, e absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să-ți vină să fugi în lume când ți-e greu, că e și greu, dar femeile trebuie să înțeleagă că toate trecem prin asta. Eu nu am pozat niciodată doar partea frumoasă, nu am pozat niciodată că a fi mamă e foarte ușor”, a mai spus ea.

De asemenea, Gina Pistol a precizat că merge la terapie pentru a o ajuta să treacă cu bine peste toate provocările.

„Încerc și eu să mă ocup un pic de mine, adică de tot ce ține de mine… să țin o dietă, să mănânc mai sănătos, să fac puțină mișcare atunci când îmi permite timpul, să fac terapie, că e cel mai bine, investiția într-un terapeut bun este cea mai bună investiție pe care o poți face atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău”, a explicat fosta prezentatoare tv.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Gina Pistol și Smiley după schimbarea de look

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton