Gina Pistol și Smiley au împlinit un an de la nuntă. Mesajul fostei prezentatoare: „Iubirea o avem de mult”

.

Gina Pistol (43 ani) și Smiley (40 ani) au sărbătorit luni, 27 mai, un an de când s-au căsătorit. Fosta prezentatoare de televiziune și artistul au ales să se bucure de această zi în privat, dar Gina a postat pe rețelele de socializare un scurt mesaj.

Gina Pistol și Smiley au împlinit un an de la nuntă

Gina Pistol și Smiley au sărbătorit luni prima lor aniversare ca soț și soție. Fosta prezentatoare de televiziune și artistul s-au căsătorit pe 27 mai 2023, într-un cadru de poveste, având alături nu doar familia, ci și unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul autohton.

Ieri, cei doi au împlinit un an de când și-au unit destinele atât în fața ofițerului Stării Civile, cât și în fața lui Dumnezeu, iar Gina a ales să transmită un mesaj simplu pe rețelele de socializare.

„Să avem înțelepciune. Iubirea o avem de mult”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, unde a distribuit o imagine cu ea și soțul ei din ziua nunții, ținându-se de mână.

Gina Pistol și Smiley aleg să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor, cu atât mai mult în ultimii ani, de când ea a decis să renunțe la televiziune și să se concentreze asupra ei și a familiei sale.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, cadou neprețuit pentru fetița lor, Josephine. Imaginea adorabilă postată de fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite”

Citește și: Gina Pistol, imagine emoționantă cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine: „Cea mai bună parte din mine”

Mesajul fostei prezentatoare a fost preluat și de Smiley, care l-a distribuit pe pagina lui de Instagram.

Artistul și soția lui au primit o mulțime de urări și gânduri frumoase din partea fanilor lor.

„Casă de piatră și iubire veșnică”, „La mulți ani binecuvântați împreună”, „Ați fost frumosși, dar acum sunteți și mai superbi împreună”, „A trecut deja un an? Să fiți fericiți, ca în ziua nunții voastre, să creșteți împruenă și să aveți răbdare unul cu celălalt! La muți ani!”, sunt doar câteva din mesajele primite de Gina Pistol și Smiley.

Smiley, mesaj emoționant înainte de nuntă

Cu doar câteva ore înainte de nunta cu Gina Pistol, Smiley a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

 „Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: iubirea, liniștea, zâmbetul, jocul, libertatea și binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi normal e noul extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că prezentul e mereu extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, scria atunci artistul.

Citește și: Ce gen de muzică ascultă Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Dezvăluirile făcute de artist: „Eu nu pun muzica mea acasă”

Citește și: Gabriela Lucuțar a divorțat după 20 de ani de căsnicie. Cu cine rămân copiii „Reginei Întunericului”: „S-a terminat și partajul”

În urmă cu câteva zile, artistul spunea că are o viață plină, dar reușește să dedice timp tuturor persoanelor importante din viața lui.

„Sunt foarte bine, mă bucur foarte mult de viața pe care o am. Mențin un echilibru cu toate, adică fac multe lucruri și cumva tot găsesc un echilibru și reușesc să mă bucur și de viața de familie și de fiica mea care crește, în fiecare săptămână vine cu lucruri noi. Reușesc să mențin un echilibru. Îmi doresc ca fiica mea să aibă parte de o comunitate, să își facă un grup de prieteni în cartier, plus accesul la facilități, poate va vrea să facă sport, să cânte, să danseze, așa că ne gândim la toată povestea”, a declarat Smiley în podcastul „Vin de-o poveste” realizat de Radu Țibulcă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol și Smiley

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton