Gina Pistol revine în televiziune. Vedeta va prezenta sezonul 9 al emisiunii MasterChef, difuzat de Pro TV: „Vor urma multe seri pline de entertainment pur”

.

Gina Pistol revine în televiziune după o lungă pauză. Vedeta va reveni pe micile ecrane și va putea fi văzută din această toamnă la Pro TV, unde va prezenta emisiunea culinară MasterChef. Soția lui Smiley se alătură, astfel, lui chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, cu care a făcut echipă timp de mai multe sezoane la Chefi la cuțite.

Gina Pistol va prezenta MasterChef, sezonul 9

Gina Pistol revine în televiziune, la un an și jumătate după ce a anunțat că se retrage de pe micile ecrane pentru a se concentra asupra ei și a familiei sale. Artista devenise mamă de scurt timp în momentul în care a decis să părăsească Antena 1 și producțiile Chefi la cuțite și America Express, unde a fost înlocuită cu Irina Fodor.

Acum, îndrăgita prezentatoare revine în fața telespectatorilor, de data aceasta la Pro TV, unde va fi noua prezentatoare a show-ului culinar MasterChef. Aici, vedeta va face echipă cu Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, care au revenit și ei la postul din Pache Protopopescu, în calitate de jurați ai emisiunii.

Anunțul a fost făcut de Pro TV, care a dezvăluit, în același timp, că filmările pentru emisiune au început astăzi, 1 iulie.

„Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România! Astăzi am dat startul filmărilor pentru cel mai iubit cooking show din România”, se arată în anunțul postului de televiziune.

Gina Pistol a scris și ea un scurt mesaj pe rețelele de socializare, unde a confirmat revenirea pe micile ecrane.

Citește și: Cum arată casa lui Smiley, decorată de designeri. Gina Pistol și-a pus și ea amprenta asupra luxoasei vile

Citește și: Cum arată hotelul din Vama Veche deschis de Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu. Cât costă o noapte de cazare

„Fantastic 4”, a scris soția lui Smiley în secțiunea de comentarii, făcând referire la reunirea cu cei trei chefi.

Fanii Ginei s-au bucurat că aceasta va fi noua prezentatoare a emisiunii MasterChef, în timp ce alții au precizat că nu se așteptau să o revadă prea curând în această postură.

„Bravo bravo dar nu era vorba că e obosită.. programul încărcat.. familia.. una alta? Nu mai înțeleg nimic”, a scris un internaut, căruia Gina Pistol i-a răspuns: „Cât să mă odihnesc și eu?!!”

Vedeta se alătură lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Gina Pistol se alătură, astfel, lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, care au anunțat în urmă cu câteva luni că se reunesc în postura de jurați ai MasterChef, show cu care și-au început cariera în televiziune. Cei trei bucătari au fost jurați ai primelor sezoane ale show-ului culinar, înainte de a pleca la Antena 1 pentru emisiuni precum „Iadul bucătarilor”, „Chefi fără limite” și „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a fost alături de cei trei chefi încă de la primul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, până când a rămas însărcinată cu fiica sa și a lui Smiley, Josephine.

Citește și: Când va avea loc nunta Anisiei Gafton cu iubitul ei, Florin Serghei. Cum va arăta rochia de mireasă

Citește și: Andreea Ibacka vinde apartamentul de pe litoral. Cum arată locuința situată la malul Mării Negre

În urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol anunța pe rețelele de socializare că se întâmplă lucruri frumoase în viața ei, promițându-le fanilor ei că le va da detalii în curând.

„Ideea este că mi se întâmplă foarte multe lucruri faine, o să vă povestesc eu despre ele. Încerc întâi să mi le așez așa, în cap, în suflet, în viață. Am o viață foarte agitată, dar mi se întâmplă foarte multe lucruri mișto. O să vă povestesc despre asta în curând. Până atunci sper că sunteți bine, sănătoși, sănătoase. Și eu sunt bine, sănătoasă. Cam atât de la mine”, a mai spus Gina Pistol pe InstaStory, la finalul lunii mai.

Gina Pistol, primele declarații despre postura de prezentatoare a MasterChef

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”.

Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus: „Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu Gina Pistol, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la MasterChef

Sursă foto: Instagram, Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton