Gina Pistol, pregătită să revină pe micile ecrane: „Mai trebuie să merg puțin la sală”

.

Gina Pistol (43 ani) a declarat că este pregătită să revină în televiziune, la un an și jumătate de când a anunțat că se retrage de pe micile ecrane pentru a se concentra asupra ei și a familiei sale. Fosta prezentatoare de televiziune a precizat că i-a făcut bine pauza luată, dar acum este gata să apară din nou în fața telespectatorilor.

Gina Pistol, pregătită să revină în televiziune

Gina Pistol uimea întreaga lume în februarie 2023 când anunța pe conturile de socializare că a decis să se retragă pentru o perioadă din televiziune pentru a se dedica fetiței sale și pentru a se ocupa puțin mai mult de ea.

Atunci, soția lui Smiley spunea, cu lacrimi în ochi, că se simte nevoită să renunțe la proiectele ei de suflet, „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, care au fost preluate de Irina Fodor. Acum, însă, Gina a mărturisit că se simte mult mai bine și este gata să revină în fața telespectatorilor.

„Am decis, corpul mi-a spus că este timpul să iau o pauză și cumva uitându-mă la copil și la familia pe care abia o formam așa, am considerat că este mai bine să stau acasă. E mai bine și pentru mine și pentru noi trei și mi-a făcut bine pauza asta. Acum să vedem”, a afirmat Gina Pistol pentru Ciao.ro.

Întrebată dacă ar putea fi văzută pe micile ecrane din această toamnă, soția lui Smiley a spus: „Nu știu să vă zic”.

„Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc!”, a mai zis Gina Pistol, completată de Smiley: „Eu sigur mă întorc în toamnă”.

Citește și: Ce mai face Gina Pistol, după ce a renunțat la televiziune: „Mi se întâmplă multe lucruri mișto”

Citește și: Gina Pistol și Smiley au împlinit un an de la nuntă. Mesajul fostei prezentatoare: „Iubirea o avem de mult”

Citește și: Gina Pistol, la MasterChef România? Detaliul care a atras atenția tuturor. Cum a filmat-o Smiley în bucătărie

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București. Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, cu părinții pe Arena Națională

De ce nu se uită vedeta la Asia Express și Chefi la cuțite

Gina Pistol a măturisit, în podcastul lui Damian Drăghici, că nu se uită nici la Chefi la cuțite, nici la Asia Express, de când a părăsit formatele. Fosta prezentatoare a explicat că îi este greu să urmărească producțiile la cârma cărora a fost încă de la primele sezoane.

„Mie îmi e dor de echipă, îmi lipsește. Îmi lipsește și Asia Express. Acele două proiecte sunt proiecte în care am investit foarte mult emoțional. Că eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta, eu nu mă bag ca să-l văd ca pe un business, din păcate. Mă bag pentru că eu cred în el și vreau să fac tot ce stă în puterea mea să iasă bine. Și sunt două proiecte care au loc în sufletul meu și îmi lipsesc. Dar eu am nevoie un pic de mine să mă adun și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie”, a afirmat Gina Pistol în noiembrie 2023.

„Nu, că mă doare. Nu pot să mă uit. Și asta (n.r. o emoționează) și știi când crești ceva, nu un copil, când crești o plantă, o uzi tu și pui îngrășământ și îi cureți fiecare frunză și îi dai energie, e a ta, și pe urmă să o vezi așa… închizi ochii și treci pe lângă și te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc”, i-a explicat ea lui Damian Drăghici.

Totodată, Gina a afirmat că cel mai mult i-a plăcut să prezinte America Express, datorită faptului că putea să călătorească mai mult și să vadă locuri și oameni noi.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton