Gina Pistol, nemulțumită de noul look, după ce s-a tuns în Los Angeles: „La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire”

.

Gina Pistol (43 ani) a plecat cu Smiley (40 ani) și fiica lor, Josephine, la Los Angeles. Ajunsă în America, fosta prezentatoare de televiziune a decis să se lase pe mâinile unui cunoscut hair stylist de acolo pentru o schimbare de look. Dar rezultatul nu a fost unul pe placul ei.

Vedeta obișnuiește să își țină la curent cei peste 1.5 milioane urmăritori de pe Instagram cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Acum, Gina Pistol le-a povestit acestora că a trecut printr-o schimbare de look care nu îi prea place, iar acum așteaptă să revină în țară pentru a încerca să o repare.

Gina Pistol, nemulțumită de schimbarea de look adoptată la Los Angeles

Gina Pistol și Smiley urmează să petreacă o perioadă în Los Angeles, astfel că au închiriat o casă în care vor locuit în acest timp. Artistul are câteva proiecte în orașul american și a decis să își ia familia cu el, pentru a nu sta departe de soția și fiica lui atât de mult timp.

Aflată de câteva zile pe tărâm american, Gina a decis să meargă la salonul de înfrumusețare pentru o mică schimbare de look. Deși a mers la unul dintre cei mai apreciați stiliști, vedeta nu a fost tocmai mulțumită de rezultat.

„Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească. Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire”,, a spus vedeta într-un InstaStory.

Citește și: Gina Pistol, siluetă de invidiat în costum de baie, la 43 de ani. „Fac sport acasă” / Galerie foto

Citește și: Gina Pistol, intervenție estetică nouă: „Azi îmi fac Softwave”

După ce a trecut prin mâinile stilistului american, Gina a ajuns la concluzia că îi place mult mai mult cum lucrează românii.

„Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. Ce pot să zic… Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a precizat Gina Pistol.

Cum au decurs primele zile petrecute în Los Angeles pentru Gina și Smiley

Smiley a decis să facă un mic clip video în care să le povestească fanilor săi cum au decurs primele zile petrecute în Los Angeles, încă de la aterizare.

„Am plecat iar la plimbare, de data asta în Los Angeles. Zbor lung, aterizare perfectă, am mers direct la căsuța pe care am închiriat-o. Frumoasă, cochetă, fix ce ne trebuie. A urmat un somn lung și binemeritat. A doua zi am mers să vedem studioul în care vom lucra și vă spun cu mâna pe inimă că arată și sună fantastic. Noua noastră casă în L.A”, a povestit artistul pe rețeaua de socializare.

Citește și: „O să ne dea afară din casă?”. Marcela Fota, discuții cu fiicele soțului. Cum s-a împărțit averea

Citește și: „Am pornit în viață părăsit de tată. Am învățat să muncesc, să gândesc”. Cabral, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa

Smiley spune că au profitat de vremea frumoasă pentru a merge la plajă, iar Josephine s-a adaptat rapid la noul loc.

„După asta, Gina m-a scos la cumpărături că nu aveam de niciunele. Primele zile aici chiar au fost frumoase: soare, cald, 24 de grade, așa că am profitat din plin. Venice Beach e neschimbată, superbă, colorată, plină de viață, iar fiica a intrat imediat în spiritul locului, adică dans, voie bună și libertatea de a fi și de a te exprima liber… Hai că eu cred că va fi o serie mișto, stați pe aproape că va urma”, a mai spus cântărețul în mediul online.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu noul look al Ginei Pistol

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton