Gina Pistol, intervenție estetică nouă: „Azi îmi fac Softwave”

.

Gina Pistol s-a retras de pe micul ecran la începutul acestui an, pentru a se dedica familiei. A rămas prezentă, însă, pe rețelele sociale, unde împărtășește adesea detalii despre viața ei. Recent, la Insta Story, Gina Pistol a dezvăluit că a apelat la o nouă intervenție estetică.

Gina Pistol are operații estetice la nivelul nasului și la nivelul buzelor. La buze s-a operat pentru a scoate o parte din țesut și soluția injectabilă, deoarece nu se simțea confortabil cu dimensiunea la care acestea ajunseseră.

La ce intervenție estetică a apelat Gina Pistol recent

În rest, Gina Pistol a optat pentru mai multe intervenții estetice non-invazive, respectiv injectabile și alte tratamente de remodelare facială și corporală. Recent, în mediul online, Gina a dezvăluit că va face o nouă intervenție în zona gâtului.

Pe 9 decembrie, fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a împlinit 43 de ani. De ziua ei, Gina a optat pentru tratamentul Sculptra, o procedură estetică injectabilă folosită pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii pielii.

Citește și: Ce planuri are Smiley după finala Vocea României, cu Gina Pistol și Josephine: „Îmi doresc să dau mai departe tradițiile” / Exclusiv

Citește și: Gina Pistol a împlinit 43 de ani. Imagini cu transformarea ei, de la începutul carierei până la nașterea fetiței și nunta cu Smiley

Gina Pistol nu vrea să renunțe la intervențiile estetice

Astăzi, Gina apelează la o nouă intervenție estetică, respectiv Softwave. Procedura este non-invazivă și presupune liftingul sprâncenelor și îmbunătățirea laxității țesuturilor și pielii din zona gâtului. Totodată, procedura ar trebui să reducă aspectul liniilor fine și ridurilor.

„Azi îmi fac Softwave (zona gâtului)”, a scris Gina Pistol la Insta Story. În urmă cu ceva timp, Gina Pistol mărturisea că, deși regretă unele intervenții estetice, va continua să apeleze la altele pentru a „păcăli timpul”.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, moment emoționant pe scenă. Clipul a devenit viral / Video

Citește și: De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

Gina Pistol a cucerit publicul cu „Chefi la cuțite” și „Asia Express”

De-a lungul carierei sale în televiziune, Gina Pistol a prezentat multe show-uri. Dintre acestea, „Chefi la cuțite” și „Asia Express” au cucerit, și datorită Ginei, publicul telespectator. Chiar dacă, între timp, i-a predat ștafeta Irinei Fodor pentru a se dedica familiei, cei care urmăresc cele două emisiuni își reamintesc întotdeauna de prestația Ginei în cadrul show-urilor. Nu o mai urmăresc la TV, însă țin pasul cu ceea ce face pe rețelele sociale.

Foto: Instagram/Gina Pistol

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton