Gina Pistol, în vacanță cu fiica ei, Josephine, în timp ce Smiley lucrează. Unde se află antrenorul de la Vocea României

.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu doi ani, iar de atunci Josephine a cucerit întregul internet. Cu toate că nu i-au arătat până acum chipul, micuța a reușit să câștige simpatia oamenilor. Acum, cele două au plecat într-o scurtă vacanță, iar fosta prezentatoare a postat câteva imagini din locul în care se bucură de liniște și natură.

Cum Smiley, antrenor la Vocea României, este ocupat cu mai multe proiecte, Gina și micuța Josephine îl însoțesc peste tot. Deși artistul lucrează din greu, cele două par să se distreze de minune împreună, mai ales că sunt înconjurate de natură și aer curat.

Gina Pistol, în vacanță cu Josephine

Smiley, Gina Pistol și Josephine se află în Transilvania, unde artistul lucrează la câteva proiecte alături de alți artiști. Între timp, soția acestuia și fiica lor se bucură din plin de natură și de priveliștile spectaculoase ale locului. Astfel, Gina și-a bucurat fanii din mediul online cu câteva imagini realizate la Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă.

În una din imaginile de pe Instagram, Gina Pistol se află cu Josephine în natură, îmbrățișând un copac.

„Trăiește. Îmbrățișează un copac. Fii recunoscător”, este mesajul postat de soția lui Smiley pe rețelele de socializare.

În fotografie, Josephine este îmbrăcată într-un trening gri și o pereche de papuci bleu, în timp ce Gina Pistol poartă o cămașă bej în carouri și blugi largi.

Internauții au reacționat imediat la imaginile postate de fosta prezentatoare.

„Ești superbă și ai un zâmbet frumos”, „Superbă imaginea”, „Sunteți minunate”, sunt câteva din reacțiile celor de pe social media.

Au existat, însă, și persoane care s-au arătat nemulțumite de faptul că Gina și Smiley refuză în continuare să arate chipul lui Josephine.

„Până o măritați, poate ne arătați și nouă o poză din față”, a scris cineva, în timp ce altă persoană a ales să comenteze felul în care era îmbrăcată fetița: „Eu pe fetița asta nu am văzut-o niciodată într-o rochie. Numai faine xxl fără nicio noimă”.

Pe de altă parte, o admiratoare a cuplului spune că a văzut-o odată pe Josephine și a dezvăluit că aceasta seamănă cu Smiley.

Citește și: Smiley a rămas fără permis: „Cine greșește, plătește”. Gina Pistol îl duce acum peste tot / Video

Citește și: Cum arătau Gina Pistol și Smiley în copilărie. Imagini de colecție

Citește și: Gina Pistol și-a amenajat singură terasa casei. „Mi-am dorit foarte mult!” Cum arată locul unde își bea cafeaua cu Smiley dimineața

Citește și: Lora dezvăluie secretul succesului în muzică și afaceri: „Sunt o femeie împlinită nu pentru că am bani, ci pentru cum i-am câștigat” / Exclusiv

De ce nu vor Gina și Smiley să arate chipul lui Josephine

Gina Pistol și Smiley au explicat, la câteva luni de la venirea pe lume a fiicei lor, de ce aleg să nu îi arate chipul în mediul online.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă „Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, spunea atunci Smiley.

Totuși, anul trecut, fosta prezentatoare a publicat din greșeală o fotografie pe Instastory în care a uitat să îi ascundă chipul lui Josephine. Deși a realizat rapid greșeala făcută, imaginea tot a ajuns în presă. Cu lacrimi în ochi, Gina a rugat jurnaliștii să șteargă poza.

„Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de vreo 10 minute plâng încontinuu. Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală, preț de câteva minute a fost pe Instagram și apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este gata să apăra pe platformele online și în publicații”, a spus atunci Gina Pistol.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol, Smiley și Josephine

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton