Gina Pistol, coafată de un concurent pentru marea finală Chefi la Cuțite: „Ai făcut magie”

.

Finala Chefi la Cuțite sezonul 11 a început cu o Gina Pistol radiantă. Frumoasa prezentatoare a avut una dintre cele mai frumoase ținute, care a fost completată perfect cu o coafură și un make-up pe măsura evenimentului.

La fel ca în fiecare ediție a îndrăgitului show culinar, Gina a arătat spectaculos. Rochia, coafura, machiajul, toate i-au venit ca turnate, scoțându-i și mai mult în evidență frumusețea prezentatoarei.

Gina Pistol, aranjată de un concurent pentru finala Chefi la Cuțite

Toată lumea a apreciat look-ul Ginei Pistol, iar acum s-a aflat cine a stat în spatele acelei coafuri minunate pe care aceasta a avut-o în seara marii finale Chefi la Cuțite.

Cel care s-a ocupat să pună în valoare buclele blonde ale prezentatoarei a fost nimeni altul decât George Popescu, concurentul echipei negre, care a demonstrat, în timpul competiției, că este cu adevărat talentat și în bucătărie, nu doar în salonul de înfrumusețare.

George, care a fost și unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați concurenți ai acestui sezon, a fost cel care a coafat-o pe Gina Pistol atât în semifinală, cât și în marea finală.

„Înainte de flăcări în finală, am avut ocazia de a “găti” o coafură specială pentru un om special Gina Pistol. Ce seară minunată!”, a scris George Popescu pe Instagram, acolo unde a postat câteva fotografii în care apare aranjând-o pe simpatica prezenttoare.

Și Gina s-a arătat mulțumită de felul în care a fost coafată de concurent. Aceasta a repostat pe contul personal de Instagram imaginile lui George.

„Ai făcut magie”, a scris soția lui Smiley pe rețeaua de socializare.

Citește și: Gina Pistol, superbă în semifinala Chefi la Cuțite. Cât costă rochia spectaculoasă purtată de prezentatoare

Citește și: Gina Pistol vrea să își facă o schimbare de look: „Frământări de vacanță”. Fosta prezentatoare și Smiley, în luna de miere în Franța / Video

Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în marea finală

În semifinale Gina a apărut într-o rochie albă cu un detaliu în formă de floare argintie, strălucitoare, care a fost creată de Loulou the Brand, în valoare de 1.624 euro, aproximativ 8.056 lei.

După acea apariție spectaculoasă, rochia purtată în marea finală nu putea să fie mai prejos. Astfel, Gina Pistol a purtat o rochie roz aprins semnată AVP Atelier, cu mâneci lungi, lăsată pe umeri. Piesa vestimentară a scos în evidență silueta prezentatoarei, iar nuanța s-a potrivit perfect cu culoarea părului ei.

Pe site-ul brandului, această rochie se găsește la prețul de 2.980 lei.

„Rochia Belinda este concepută pentru a fi la fel de confortabilă ca și hainele de noapte. Confecționată din satin strălucitor, cu un decolteu rotund pe umeri, rochia îndreaptă ușor silueta în timp ce cade lejer pe podea, cu o despicătură înaltă pe spate”, este descrierea făcută rochiei purtată de Gina Pistol în finala Chefi la Cuțite.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au revenit din luna de miere. Imagine emoționantă cu fetița lor, Josephine

Citește și: Smiley și Gina Pistol, peripeții în luna de miere: „S-a furat mireasa / Video

George a luptat în finală pentru Nina Hariton 

Deși pe parcursul acestui sezon George Popescu a făcut parte din echipa neagră, în marea finală el a luptat alături de Nina Hariton, pe care a ajutat-o să obțină victoria.

Toți cei aflați în platou au rămas șocați în momentul în care Nina l-a ales pe George pentru a face parte din echipa ei.

„M-a durut pe mine asta” a spus Gina Pistol.

„Luați-o pe asta my friend. Jucați-o pe asta”, a comentat chef Sorin Bontea.

„Asta a fost atac direct la jugulară”, a spus și George Popescu râzând.

După ce a fost ales de Nina Hariton, George i-a promis că va da 100% pentru a o ajuta să obțină victoria.

Și așa a fost. Cu ajutorul lui George, a lui Constantin Onuț, al Lunei Morgaciova, al lui Matthew și al lui Daniel, Nina Hariton a reușit să realizeze cele mai bune preparate ale serii, care au fost jurizate de bucătari cunoscuți din România.

La finalul serii, Nina a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro și cu trofeul celui mai bun bucătar al acestui sezon.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a arătat Gina Pistol în marea finală Chefi la Cuțite

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton